GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Παραιτήσεις ζητούν οι αντιπεριφερειάρχες

Με κοινή δήλωσή τους οι αντιπεριφερειάρχες Πελοποννήσου, θεματικοί και γεωγραφικοί, καλούν τους δύο «αντάρτες» αντιπεριφερειάρχες Κο...


Με κοινή δήλωσή τους οι αντιπεριφερειάρχες Πελοποννήσου, θεματικοί και γεωγραφικοί, καλούν τους δύο «αντάρτες» αντιπεριφερειάρχες Κορινθίας, Γιώργο Δέδε και Μεσσηνίας Παναγιώτη Αλευρά, να παραιτηθούν των θέσεων και των αξιωμάτων τους, από τη στιγμή που έχουν διαχωρίσει τη θέση τους από την παράταξη με την οποία εξελέγησαν.
Ειδικότερα, υπογραμμίζουν: «Καλούμε τον αντιπεριφερειάρχη Κορινθίας, Γιώργο Δέδε και τον αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας, Παναγιώτη Αλευρά, να υποβάλουν έστω και σήμερα τις παραιτήσεις τους από τις θεσμικές θέσεις που κατέχουν, προκειμένου να μην σταθούν εμπόδιο στη συνέχιση του έργου της περιφερειακής Αρχής.
Η Δημοκρατία είναι ευρύχωρο πεδίο για την έκφραση όλων των πολιτικών πρωτοβουλιών και οι πολίτες αποφασίζουν για την φερεγγυότητα, την καθαρότητα, την αξιοπιστία, την ανεξαρτησία και τα επιχειρήματα εκείνων που τις εκφράζουν».
Πηγή: www.real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση