GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σοφία Βόσσου: «Δεν μπορούμε πάντα στη ζωή να είμαστε πρώτοι»

Από παλιά είχε δείξει το ταλέντο της στις μιμήσεις η Σοφία Βόσσου. Αυτό άλλωστε της δίνει και ένα αβαντάζ σε σχέση με τους υπό...



Από παλιά είχε δείξει το ταλέντο της στις μιμήσεις η Σοφία Βόσσου. Αυτό άλλωστε της δίνει και ένα αβαντάζ σε σχέση με τους υπόλοιπους παίκτες.

Η τραγουδίστρια που μετέχει στο «Your Face Sounds Familiar» μίλησε στο TV Box για τις μιμήσεις και κατά πόσο αυτές της φαίνονται δύσκολες ή όχι. «Όχι υπάρχει και για μένα δυσκολία. Εδώ αναλαμβάνω μιμήσεις που δεν έχω ξανακάνει».

Αναφέρθηκε όμως και στη χαμηλή βαθμολογία του πρώτου ζωντανού. «Δεν μπορούμε πάντα στη ζωή να είμαστε πρώτοι. Αυτή η μανία με την πρωτιά δεν είναι καλό πράμα. Συμμετέχουμε σε ένα σόου και τη μια φορά θα αρέσω εγώ, την άλλη κάποιος άλλος. Ο κόσμος που βλέπει και κρίνει δεν σημαίνει ότι δεν σε αγαπάει επειδή του άρεσε περισσότερο κάποιος άλλος», είπε.

1 σχόλιο

  1. Η νέα προσπάθεια αποσταθεροποίησης των Ανεξάρτητων Ελλήνων, ουσιαστικά τους ενδυναμώνει γιατί δείχνει στους πολίτες ότι κάποιοι τους φοβούνται και προσπαθούν με αθέμιτα μέσα να τους αποδυναμώσουν.

    Αλλά ακόμα κι αν φύγουν ψηφοφόροι αυτοί θα μετακινηθούν δεξιότερα προς την Χ.Α ή την Ελλ. Αυγή και δεν πρόκειται να γυρίσουν στην αντιφιλελεύθερη και φορομπηχτική ΝΔ-ΕΛΙΑ ή στο θνησιγενές κόμμα Ένωση για τη Πατρίδα. Τέτοιες παλαιοκομματικές πρακτικές στέλνουν κι άλλους ψηφοφόρους στους ΑΝΕΛ ( από τους αναποφάσιστους ) και στη Χ.Α.

    Στελέχη η καταρρεύουσα δημοσκοπικά κυβέρνηση της ΝΔ-ΕΛΙΑΣ και του άνευρου, χωρίς ξεκάθαρες θέσεις για τους βαρείς φόρους και χαράτσια στην ακίνητη περιουσία και στα εισοδήματα, υποστηλώματός της Ποταμιού,μπορεί να παίρνουν, ψηφοφόρους δεν θα βρουν στις κάλπες, εκτός από βολεμένους και κομματόσκυλα και ανόητους,"πρόβατα" που ενημερώνονται από τα διαπλεκόμενα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση