GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΗΠΑ: Έξι στους δέκα Αμερικανούς δεν πιστεύουν ότι έχουν λόγο στην ουκρανική κρίση

Τη στιγμή που οι ΗΠΑ επιβάλλουν κυρώσεις σε Ρώσους αξιωματούχους που εμπλέκονται στην εισβολή των ρωσικών στρατευμάτων στην Κρι...



Τη στιγμή που οι ΗΠΑ επιβάλλουν κυρώσεις σε Ρώσους αξιωματούχους που εμπλέκονται στην εισβολή των ρωσικών στρατευμάτων στην Κριμαία, δημοσκόπηση αποκαλύπτει ότι οι έξι στους δέκα Αμερικανούς δεν πιστεύουν ότι έχουν λόγο στην ουκρανική κρίση.
Αναλυτικά, σύμφωνα με δημοσκόπηση που πραγματοποίησε το Social Science Research Solutions of Media για λογαριασμό του δικτύου CBS News σε δείγμα 1.097 ερωτηθέντων την περίοδο 20 - 23 Μαρτίου, το 61% δεν πιστεύει πως οι ΗΠΑ πρέπει να εμπλακούν στην κατάσταση που επικρατεί ανάμεσα στη Ρωσία και την Ουκρανία, ενώ μόλις το 32% θεωρεί το αντίθετο.

Πιο αναλυτικά, το 65% των ερωτηθέντων δεν πιστεύει ότι πρέπει να υπάρξει στρατιωτική ενίσχυση στην Ουκρανία έπειτα από τη δράση της Ρωσίας, ενώ μόνο το 26% - εκ των οποίων το 59% των Ρεπουμπλικανών και το 67% των Δημοκρατικών - κρίνει πως είναι απαραίτητη τέτοιου είδους εμπλοκή.

Την ίδια στιγμή, στη δημοσκόπηση τέθηκε ερώτημα και για την ασφάλεια των αεροπορικών πτήσεων, έπειτα από την εξαφάνιση του αεροσκάφους των Malaysia Airlines.

Το 73% περιγράφει ως εξαιρετικούς ή καλούς τους κανόνες ασφαλείας των εμπορικών αερoπορικών πτήσεων, ενώ το 24% τους κρίνουν ελλιπείς.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση