GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Λαμία: Το παντοπωλείο πωλούσε χιλιάδες βεγγαλικά

Μαζί με τα είδη διατροφής και καθαρισμού, είχε στα ράφια του παντοπωλείου της και χιλιάδες πυροτεχνήματα διαφόρων τύπων τα οποία διέ...


Μαζί με τα είδη διατροφής και καθαρισμού, είχε στα ράφια του παντοπωλείου της και χιλιάδες πυροτεχνήματα διαφόρων τύπων τα οποία διέθετε προς πώληση χωρίς την απαραίτητη άδεια, μια 51χρονη που συνελήφθη στη Λαμία από αστυνομικούς της Ασφαλείας.
Οι αστυνομικοί που έκαναν έρευνα στο κατάστημα, κατέσχεσαν συνολικά 9.604 ρουκέτες, σκορδάκια και άλλα είδη που η πώλησή τους έχει απαγορευτεί. Η 51χρονη ιδιοκτήτρια οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας που της άσκησε δίωξη για παράνομη κατοχή και πώληση πυροτεχνημάτων.
*** Άλλα 1.159 πυροτεχνήματα διαφόρων τύπων και 139 δυναμιτάκια διέθετε παράνομα προς πώληση ένα κατάστημα εποχιακών ειδών στο οποίο έκαναν έρευνα οι άνδρες της Ασφάλειας στα Ιωάννινα. Τα παράνομα εμπορεύματα κατασχέθηκαν και ο 46χρονος ιδιοκτήτης συνελήφθη και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων.
*** Στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων κατέληξε ο 62χρονος ιδιοκτήτης ενός περιπτέρου στην ευρύτερη περιοχή των Τρικάλων, που συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας επειδή διέθετε παράνομα προς πώληση 79 κροτίδες και 1.251 παιδικά αθύρματα.
Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση