GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ετοιμάζει Γκιγκς κόντρα στον Ολυμπιακό ο Μόγες

Την εμπειρία και την κλάση του Ράιαν Γκιγκς επιστρατεύει ο Ντέιβιντ Μόγες για να οδηγήσει τη Μαν. Γιουνάιτεντ στη... μεγάλη ανατροπή...


Την εμπειρία και την κλάση του Ράιαν Γκιγκς επιστρατεύει ο Ντέιβιντ Μόγες για να οδηγήσει τη Μαν. Γιουνάιτεντ στη... μεγάλη ανατροπή απέναντι στον Ολυμπιακό και την πρόκριση στα προημιτελικά του Champions League.
Σύμφωνα με την εφημερίδα «Manchester Evening News», ο Σκωτσέζος τεχνικός σκέφτεται να χρησιμοποιήσει την Τετάρτη από την αρχή τον 40χρονο μέσο αντί του Χουάν Μάτα, που δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής. Όλα αυτά κι ενώ φήμες-που πάντως διαψεύστηκαν από τους «κόκκινους διαβόλους»-έκαναν λόγο για επεισόδιο των Γκιγκς και Μόγες μετά την ήττα με 3-0 από τη Λίβερπουλ την Κυριακή.

Αξίζει να σημειωθεί πως τελευταία φορά που ο Ουαλός άσος έπαιξε φέτος σε αγώνα της Γιουνάιτεντ από την αρχή, ήταν στο 2-0 επί της Κάρντιφ στις 20 Ιανουαρίου για το πρωτάθλημα. Φέτος έχει συνολικά 19 εμφανίσεις χωρίς να έχει σκοράρει.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση