GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μαρτίνο: Δεν θα πάρουμε καινούριο τερματοφύλακα

Με τον Χοσέ Πίντο θα συνεχίσει η Μπαρτσελόνα μετά τον τραυματισμό του Βίκτορ Βαλντές, καθώς δεν θα αποκτηθεί νέος τερματοφύλ...

Με τον Χοσέ Πίντο θα συνεχίσει η Μπαρτσελόνα μετά τον τραυματισμό του Βίκτορ Βαλντές, καθώς δεν θα αποκτηθεί νέος τερματοφύλακας, σύμφωνα με τον Τάτα Μαρτίνο.

Όπως τόνισε ο προπονητής των «μπλαουγκράνα», μπορεί να είναι ένα δυνατό χτύπημα το συμβάν με τον ισπανό πορτιέρο, αλλά δεν θα υπάρξουν δικαιολογίες αν κάτι δεν πάει καλά στην συνέχεια της σεζόν.

«Έχουμε αποκλείσει το να πάρουμε έναν καινούριο τερματοφύλακα», ανέφερε αρχικά ο τεχνικός της ισπανικής ομάδας και πρόσθεσε:

«Πρέπει να είμαστε γενναίοι τώρα. Δεν έχουμε δικαιολογίες. Η ατμόσφαιρα στα αποδυτήρια στο ημίχρονο δεν ήταν και η καλύτερη».

Ο 51χρονος Αργεντινός κατέληξε λέγοντας: «Νόμιζα ότι είχαμε περάσει αρκετά. Αυτό είναι ένα πολύ δυνατό χτύπημα, αλλά αυτή η ομάδα λειτουργεί ως γροθιά και θα ανακάμψουμε. Ένας σύλλογος όπως η Μπαρτσελόνα δεν χρειάζεται δικαιολογίες».

Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση