GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ανθή Σαλαγκούδη: Ο θεατρικός παραγωγός που της "έκλεψε" την καρδιά!

Η δημοσιογράφος που έγινε γνωστή από την "κόντρα" της με τον Ηλία Μαμαλάκη βρήκε το άλλο της μισό! Ο θεατρικός παραγωγός, μάλι...


Η δημοσιογράφος που έγινε γνωστή από την "κόντρα" της με τον Ηλία Μαμαλάκη βρήκε το άλλο της μισό! Ο θεατρικός παραγωγός, μάλιστα, πολιόρκησε στενά τη δημοσιογράφο!
O πολύ γνωστός θεατρικός παραγωγός, ο οποίος μάλιστα θεωρείται και ανερχόμενη δύναμη στον χώρο του θεάματος, πολιόρκησε στενά τη δημοσιογράφο, στέλνοντάς της λουλούδια στον χώρο της εργασίας της...
Λίγο κρασί, λίγο λαγάνα και το αγόρι της! Καθαρά Δευτέρα και η Ανθή Σαλαγκούδη φαίνεται πως… πέταξε χαρταετό στη συννεφιασμένη Θεσσαλονίκη μαζί με τον γνωστό θεατρικό παραγωγό Φάνη Κιρκινέζο.
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, το ειδύλλιο μεταξύ της νεαρής δημοσιογράφου και του δυναμικού επιχειρηματία ξεκίνησε πριν από μερικούς μήνες. Ο Φάνης Κιρκινέζος είχε δει την Ανθή Σαλαγκούδη στην εκπομπή που παρουσίαζε στην κρατική τηλεόραση και εκτός από την ομορφιά της τον γοήτευσε και ο τρόπος με τον οποίο η Ανθή εκφράζεται.
ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ. Οπως αναφέρουν καλά πληροφορημένες πηγές μας, ο πολύ γνωστός θεατρικός παραγωγός, ο οποίος μάλιστα θεωρείται και ανερχόμενη δύναμη στον χώρο του θεάματος, πολιόρκησε στενά τη δημοσιογράφο, στέλνοντάς της λουλούδια στον χώρο της εργασίας της. Ηθελε τόσο πολύ να τη γνωρίσει, που επιστράτευσε κάθε μέσο. Τελικά, δεν άργησε η στιγμή που οι δυο τους βρέθηκαν τετ-α-τετ και ανέπτυξαν μια ιδιαίτερα τρυφερή σχέση. Μάλιστα, όπως δείχνουν και οι αποκλειστικές φωτογραφίες που εξασφαλίσαμε, η πρώην δημοτική σύμβουλος πέρασε την ημέρα της Καθαράς Δευτέρας μαζί με τον Φάνη Κιρκινέζο, τρώγοντας οστρακοειδή σε γνωστό εστιατόριο της πόλης. Οι δυο τους δεν είχαν μάτια παρά μόνο ο ένας για τον άλλο και, όπως διαπιστώνετε από τη φωτογραφία, επέλεξαν να καθήσουν σε ένα τραπέζι χωρίς να υπάρχει κανείς άλλος δίπλα τους.
Βέβαια, δεν διστάζουν να κάνουν κοινές εμφανίσεις. Μάλιστα, πριν από μερικές εβδομάδες η Ανθή Σαλαγκούδη είχε συνοδεύσει τον Φάνη Κιρκινέζο σε θεατρική παράσταση και έλαμπε από ευτυχία στο πλευρό του. Οσο και να θέλει να το κρύψει, ο έρωτας και ο βήχας δεν κρύβονται, ενώ όπως μαθαίνουμε η δυναμική Θεσσαλονικιά έχει στα σκαριά και νέο επαγγελματικό βήμα.
Πάντως, αξίζει να σημειωθεί πως η προσωπική ζωή του κυρίου Κιρκινέζου είχε απασχολήσει και πριν από μερικούς μήνες τα media, αφού υπήρχε έντονα η φήμη πως διατηρούσε σχέση με τη Δήμητρα Ματσούκα, η οποία πρωταγωνιστούσε κιόλας σε ένα από τα έργα που ανέβασε ο ίδιος το καλοκαίρι.


ΠΟΛΙΤΙΚΗ. Η πρώην δημοτική σύμβουλος Θεσσαλονίκης, η οποία παραιτήθηκε από τα καθήκοντά της προκειμένου να αφοσιωθεί στην τηλεόραση, δεν έχει ανοίξει ακόμη τα χαρτιά της για το αν θα ξανακατέβει υποψήφια. Η αλήθεια είναι πως η «γαλάζια» παράταξη είχε ποντάρει επάνω της, παρ’ όλα αυτά η αγάπη της Ανθής Σαλαγκούδη για τα media φαίνεται πως είναι αρκετά δυνατή.
Καταλυτικό ρόλο στην απόφασή της για το αν τελικά θα ασχοληθεί ξανά με την πολιτική φαίνεται πως θα παίξει και ο νέος της έρωτας. Αν το ειδύλλιο εξελιχθεί σε κάτι πιο σοβαρό, δεν αποκλείεται η Ανθή να δηλώσει μόνιμη κάτοικος Αθηνών.
Οσον αφορά στην τηλεοπτική της πορεία, το τελευταίο της εγχείρημα στην ΕΡΤ δεν στέφθηκε και από απόλυτη επιτυχία, αφού, για να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων, χρειάστηκαν αμέτρητες ώρες δοκιμαστικών. Βέβαια, όλοι δικαιούμαστε μια δεύτερη ευκαιρία, οπότε δεν αποκλείεται να τη δούμε σύντομα ξανά στους τηλεοπτικούς μας δέκτες, αφού ακούγεται πως ο Φάνης Κιρκινέζος της έχει ήδη προτείνει να στηρίξει την παραγωγή μιας τηλεοπτικής εκπομπής που θα είναι βασισμένη επάνω της.
Πηγή: Παραπολιτικά

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση