GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μεγάλη βρετανική εταιρεία "βάρεσε" κανόνι

Παρά τις απέλπιδες προσπάθειες που κατέβαλλε ο ιδιοκτήτης μεγάλης βρετανικής εταιρείας "tour operator"... η οποία ασχολεί...


Παρά τις απέλπιδες προσπάθειες που κατέβαλλε ο ιδιοκτήτης μεγάλης βρετανικής εταιρείας "tour operator"...
η οποία ασχολείται με τον Τουρισμό και στέλνει χιλιάδες τουρίστες και στην Κρήτη, "βάρεσε κανόνι", έχοντας αφήσει στον "άερα" μελλοντικές κρατήσεις που φτάνουν τα 22 εκατομμύρια ευρώ!
Τα τελευταία 24ωρα σύμφωνα με πληροφορίες η "Onholidaygroup" έκανε μια απέλπιδα προσπάθεια να διασωθεί, εξασφαλίζοντας την επαγγελματική της επιβίωση. Κάτι τέτοιο τελικά δεν κατέστη δυνατό, με αποτέλεσμα, σήμερα το πρωί να ανακοινώσει το λουκέτο.

Όπως είναι φυσικό, η εξέλιξη αυτή έχει προκαλέσει αναστάτωση και στον ελληνικό χώρο, καθώς πολλές χιλιάδες κρατήσεις, είχαν γίνει κυρίως για ξενοδοχεία της Κρήτης, της Κέρκυρας και της Ρόδου, μέσω του συγκεκριμένου γραφείου.

"Έγινε μια προσπάθεια, όπως μάθαμε, για να σωθεί η εταιρεία, μέσω συνεργασίας της με άλλη, όμως αυτό δεν κατέστη δυνατό. Τώρα, είμαστε αναγκασμένοι και έχουμε ξεκινήσει ήδη τη διαδικασία για να καλύψουμε αυτό το κενό και να μην αφήσουμε "ξεκρέμαστους" τους ανθρώπους που ήθελαν να επισκεφτούν την Κρήτη", αναφέρει στο CretePlus.gr τουριστικός επιχειρηματίας, ο οποίος έχει ακυρώσεις κρατήσεων από 12 ξενοδοχεία στην Κρήτη, με τα οποία συνεργάζεται.

To ευτύχημα στην υπόθεση αυτή είναι ότι το "κανόνι" ήλθε το Μάρτη και όχι μέσα στην νέα τουριστική περίοδο, δίνοντας έτσι τη δυνατότητα στους τουριστικούς πράκτορες και επιχειρηματίες να καλύψουν μέσω νέας συνεργασίας τους με άλλο "τουρ οπεράιτορ" το κενό αυτό.
creteplus.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση