GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έβγαλαν τα όπλα μέσα σε μπαρ γεμάτο θαμώνες!

Δεν «σήκωναν» παρατηρήσεις οι δυο Αλβανοί νταήδες που μέθυσαν σε ένα μπαρ στο Αργάσι της Ζακύνθου και, όταν οι δύο ιδιοκτήτες μαζί μ...


Δεν «σήκωναν» παρατηρήσεις οι δυο Αλβανοί νταήδες που μέθυσαν σε ένα μπαρ στο Αργάσι της Ζακύνθου και, όταν οι δύο ιδιοκτήτες μαζί με τον υπάλληλο του κέντρου διασκέδασης τους έδιωξαν, δεν δίστασαν να πάρουν τα όπλα και να «γαζώσουν» το μαγαζί, προσπαθώντας να τους σκοτώσουν!
Όλα ξεκίνησαν όταν οι συνιδιοκτήτες του μπαρ ηλικίας 26 και 31 χρόνων και ο 27χρονος υπάλληλός τους διαπληκτίστηκαν με τους αλλοδαπούς θαμώνες και τους ζήτησαν να φύγουν. Εκείνοι βγήκαν στο δρόμο, αλλά επέστρεψαν κρατώντας ο 29χρονος πιστόλι και ο 26χρονος κυνηγετικό όπλο με τα οποία πυροβόλησαν επανειλημμένα έξω από το κατάστημα!
Ο υπάλληλος βγήκε και επιχείρησε να τους αφοπλίσει, αλλά ο 26χρονος δράστης τον τραυμάτισε ελαφρά στο πρόσωπο με την κάνη του όπλου. Και ενώ οι ιδιοκτήτες τον μετέφεραν στο νοσοκομείο που βρίσκεται σε κοντινή απόσταση, ο 29χρονος πυροβόλησε το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν με την κυνηγετική καραμπίνα χωρίς ευτυχώς να χτυπήσει κάποιον, αλλά προκαλώντας υλικές ζημιές.
Οι δράστες έσπευσαν να εξαφανιστούν, αλλά οι άνδρες της Ασφαλείας που συνέλεξαν έξω από το μπαρ τέσσερα φυσίγγια, δύο κάλυκες και δύο συγκεντρωτήρες κυνηγετικού όπλου τους εντόπισαν το πρωί της Δευτέρας και τους συνέλαβαν. Οι Αλβανοί παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ζακύνθου που τους άσκησε δίωξη κακουργηματικού χαρακτήρα για απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση κατά συναυτουργία και παράνομη οπλοχρησία.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση