GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Εγωτισμός κυριαρχεί στην διεστραμμένη Ελληνική πραγματικότητα

Γράφει ο Α. Παπαδομανωλάκης. Σε αυτήν την χώρα από καιρό τώρα χορτάσαμε από Μεσσίες και προφήτες, μέχρι γελωτοποιούς εκπρόσωπους θ...


Γράφει ο Α. Παπαδομανωλάκης.

Σε αυτήν την χώρα από καιρό τώρα χορτάσαμε από Μεσσίες και προφήτες, μέχρι γελωτοποιούς εκπρόσωπους θαυμάτων και χαμερπείς ανθρώπους του θεού και της Εθνικής σωτηρίας.
Κάθε μέρα λαμβάνει χώρα μπροστά στα έκπληκτα μάτια και αυτιά μας ένας καταιγισμός από κατασκευασμένες ειδήσεις, κακοπροαίρετες φήμες, γενικολογίες, παραφιλολογίες και καταστροφολογικα σενάρια Εθνικής Παλινωδίας.

Ο κόσμος γουστάρει όταν το Κασιδιάρι εξευτελίζει και φωνάζει και λέει ότι ο Δένδιας είναι Τέκτονας και εντεταλμένος του Ρόθτσαιλντ ή του Ροκφέλερ(δεν θυμάμαι, τόση μαλακία, που να την χωρέσει ένα μυαλό).

Ο λαουτζίκος τι βρίσκει όταν ο χορτασμένος και ζάμπλουτος Καμμένος ουρλιάζει στην Βουλή, ''Στο Δίστομο, στην χώρα μου, στην Πατρίδα μου'' και κάνει φασαρία για να γίνει εικονοστάσι στην Βουλή..Δεν του θυμώνει και ας έχει μια πολιτική ατζέντα τρομολαγνική, ενθουσιώδη εφηβική, με επιρροές από Alex Jones και Καζάκη, μέχρι Ναπολέων Βοναπάρτη και άλλες πολλές όμορφες περιπτώσεις ανθρώπων.

Ο απλός άνθρωπος που βρίσκεται σε πλήρη άρνηση, θεωρεί ότι δεν έχει καμία ευθύνη-φταίνε για όλα οι πολιτικοί και πρέπει να τους κρεμάσουν-που αναπολεί ξέγνοιαστες εποχές ψεύτικης ευμάρειας θα στραφεί ακόμη και στην παραπλανητική και ανυπόστατη τρέλα του Αρτέμη Σώρρα.
Πρόκειται για έναν κύριο αγνώστου προελεύσεως που αν θυμάμαι καλά, απο την πρεμούρα του να σώσει την πολύπαθη και βασανισμένη αλλά περήφανη και κραταιά χώρα του, ξαφνικά θυμήθηκε ότι κάπου σε μια Τράπεζα της Αμερική έχει ένα ομόλογο ή κάτι τέτοιο αξίας πάνω από 600 δις ευρώ και ψάχνει τον τρόπο έκτοτε, με την βοήθεια του αξιόμαχου λαού, να το εξαργυρώσει και να σβήσει δια παντός το χρέος, έτσι ώστε η Πανίσχυρη πολιτιστικά Ελλάς να γίνει και παντοδύναμη Οικονομικά...

-Ο κόσμος γουστάρει ακόμη και αυτόν καλύτερα, από την ανάληψη ατομικής, συλλογικής και πολιτικής ευθύνης, την αποδοχή λαθών, την αξιολόγηση των δημοσίων υπαλλήλων, την δημιουργία Εθνικού Κτηματολογίου, την πλήρη απουσία φοροδιαφυγής.
Όλα είναι καλύτερα λοιπόν, εκτός από την αντιμετώπιση της πραγματικότητας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση