GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Νταβούτογλου πάει στην Κριμαία...

Στην Κριμαία σκοπεύει να έρθει, ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών, Αχμέτ Νταβούτογλου, ο οποίος σχεδιάζει να επισκεφθεί την Ουκρανία. Η ημερο...

Στην Κριμαία σκοπεύει να έρθει, ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών, Αχμέτ Νταβούτογλου, ο οποίος σχεδιάζει να επισκεφθεί την Ουκρανία. Η ημερομηνία άφιξης είναι ακόμη άγνωστη, σημειώνει η ουκρανική «Ειδήσεις Κριμαίας».
Την πληροφόρηση αυτή έχει και η τουρκική εφημερίδα Hurriyet, η οποία επιβεβαιώνει ότι η επίσκεψη του Υπουργού Εξωτερικών της Τουρκίας στην Ουκρανίας θα πραγματοποιηθεί σύντομα.
Σχετικά αναφορά έγινε και από το BBC στη ρωσική γλώσσα.
Σύμφωνα με την ουκρανική ιστοσελίδα ο Νταβούτογλου δήλωσε:
« Από την αρχή παρακολουθούμε τη διαδικασία στην Ουκρανία, υποστηρίζουμε την εδαφική ακεραιότητα της Ουκρανίας, συμπεριλαμβανομένης της Κριμαίας».
--
Αραβικές ιστοσελίδες για την Τουρκία και Ουκρανία
Πολλές παλαιστινιακές, λιβανικές και συριακές ιστοσελίδες, έχουν μια αναφορά σήμερα που γράφει το εξής:
«Η Τουρκία χρηματοδοτεί εξτρεμιστές Ουκρανούς και Τατάρους και τους εξοπλίζει με όπλα».
Οι περισσότερες αναφορές, όπως το τηλεοπτικό κανάλι «almayadeen» έχουν τον τίτλο αυτόν και ακολουθεί η τουρκική σημαία, δίχως κάποια διευκρίνιση ή πηγή πληροφοριών.

1 σχόλιο

  1. Γελάει ο κόσμος με τα στημένα γκάλοπ των διαπλεκομένων, τα στημένα υβριδικά ποταμίσια κόμματα του παλαιοκομματικού συστήματος, με τους διπλούς- τριπλούς υποψηφίους ( έναν επίσημο, ένα ψευτοανεξάρτητο )των κομμάτων της συμφοράς ΝΔ-ΕΛΙΑΠΑΣΟΚ, τη προσπάθεια να φεσώσουν στους Έλληνες ξανά δημάρχους, περιφερειάρχες και ευρωβουλευτές ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΑ του σάπιου κατεστημένου και των πολιτικών τζακιών που μας χρεοκόπησαν.

    Μας δουλεύουν ψιλό γαζί. ΜΑΥΡΟ στη κάλπη, σε κάθε κάλπη, στη ΝΔ, ΕΛΙΑ-ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ,ΛΑΟΣ και ΠΟΤΑΜΙ ( διαπλεκόμενο ). Μόνο έτσι θα λυτρωθούμε τον Μάιο. Είναι η τελευταία μας ευκαιρία να γκρεμίσουμε τα σάπια πολιτικά τζάκια και τους παρατρεχάμενους και τα κομματόσκυλα. Καμία ψήφος σε υποψηφίους που προέρχονται από ΝΔ, ΕΛΙΑΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ, ΛΑΟΣ και ποτάμι... Θα σας πάρει το λαϊκό ποτάμι οργής, καρεκλοκένταυροι της εξουσίας !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση