GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Ο Ρονάλντο θα σπάσει όλα τα ρεκόρ»

Κάθε ρεκόρ που υπάρχει στη Ρεάλ Μαδρίτης μπορεί να φτάσει ο Κριστιάνο Ρονάλντο, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο Κάρλος Σαντιγιάνα...

Κάθε ρεκόρ που υπάρχει στη Ρεάλ Μαδρίτης μπορεί να φτάσει ο Κριστιάνο Ρονάλντο, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο Κάρλος Σαντιγιάνα.

Ο πορτογάλος άσος με το γκολ που έβαλε εναντίον της Μπαρτσελόνα έφτασε συνολικά τα 243 τέρματα στην καριέρα του στην ισπανική ομάδα και έτσι ξεπέρασε το ρεκόρ του Φέρεντς Πούσκας.

Πλέον, είναι τέταρτος στην κατάταξη των σκόρερς της Ρεάλ, πίσω από τον Ραούλ (323), τον Αλφρέντο Ντι Στέφανο (305) και τον Κάρλος Σαντιγιάνα (289).

«Ο Κριστιάνο Ρονάλντο μπορεί να τα φτάσει όλα. Είναι φυσιολογικό για αυτόν. Στην εποχή μου ήταν αδιανόητο το να βάλει κάποιος παίκτης 50 γκολ σε μια σεζόν», ανέφερε αρχικά ο παλαίμαχος επιθετικός και πρόσθεσε:

«Αυτό που κάνουν ο Ρονάλντο και ο Μέσι είναι τρελό. Πρέπει να το απολαμβάνεις».

Ο 61χρονος Ισπανός κατέληξε: «Ο Ρονάλντο μπορεί να τα πιάσει όλα τα ρεκόρ, το δικό μου, μετά του Ντι Στέφανο, του Ραούλ, όλων. Η Ρεάλ θα επωφεληθεί με τα γκολ του. Θα σπάσει όλα τα ρεκόρ, είμαι βέβαιος».

Πηγή: Sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση