GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Με σύμμαχο τον καιρό οι καρναβαλικές εκδηλώσεις σε Άργος, Τρίπολη και Καλαμάτα

Με σύμμαχο τον καιρό κι αμείωτο κέφι, πραγματοποιήθηκαν οι καρναβαλικές εκδηλώσεις το απόγευμα στην Πελοπόννησο Στην Καλαμάτα πραγμ...


Με σύμμαχο τον καιρό κι αμείωτο κέφι, πραγματοποιήθηκαν οι καρναβαλικές εκδηλώσεις το απόγευμα στην Πελοπόννησο
Στην Καλαμάτα πραγματοποιήθηκε το 2ο Καλαματιανό καρναβάλι που αποτελεί πλέον θεσμό για την πόλη, ύστερα από την επιτυχία που σημείωσε. Περί τους 5.000 καρναβαλιστές με έξυπνα θέματα κι ευφάνταστες στολές, μετέδωσαν το κέφι και την ζωντάνια τους σε χιλιάδες Μεσσήνιους και επισκέπτες, που έχουν γεμίσει τα καταλύματα της πόλης το τριήμερο της αποκριάς και διασκέδασαν μαζί τους.
Στην Τρίπολη σε μια «ποδαράτη» παρέλαση, περισσότεροι από 3.000 καρναβαλιστές σε πολλά γκρουπ χειροκροτήθηκαν θερμά, ενώ εντυπωσιακό ήταν το σατιρικό καρναβάλι το μεσημέρι στο Κακούρι.
Στο “Αργος παρέλασαν περίπου 2.500 καρναβαλιστές σε περισσότερα από 50 γκρουπ και πολλά άρματα, που με κέφι κατασκεύασαν σύλλογοι της περιοχής.
Εντυπωσιακό ήταν το άρμα των καρναβαλιστών της Νέας Κίου με τον πύραυλο να εκτοξεύεται, ενώ ο βασιλιάς καρνάβαλος φέτος είχε θέμα ‘”τον έρωτα του Μιχάλη στο Κάτω Παρτάλι”", με τον Μιχάλη ‘”από την Κουάλα Λουμπούρ στο κοτέτσι του Κάτω Παρταλίου”".
Πηγή: www.news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση