GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Εθνικά» ρουσφέτια...

Η κρίση κρίση, αλλά τα ρουσφέτια καλά κρατούν στην Ελλάδα του μνημονίου. Για παράδειγμα, το ρουσφέτι, ο βασιλιάς του εκμαυλισμού της κοι...


Η κρίση κρίση, αλλά τα ρουσφέτια καλά κρατούν στην Ελλάδα του μνημονίου. Για παράδειγμα, το ρουσφέτι, ο βασιλιάς του εκμαυλισμού της κοινωνίας, κατέχει περίοπτη θέση κατά πως φαίνεται, στην εθνική τράπεζα. Μια τράπεζα που σημειωτέον έχει χρηματοδοτηθεί (βλ. ανακεφαλαιοποίηση), από το υστέρημα του ελληνικού λαού. Ενός λαού που δεν φτάνει που πληρώνει τις καταστροφικές επιλογές του πολιτικού συστήματος, που οδήγησε τη χώρα στα βράχια της χρεοκοπίας, έχει από πάνω και τα λογής-λογής ρουσφέτια, που ζουν και βασιλεύουν!
Η ιστορία είναι αποκαλυπτική και εξόχως διδακτική. Το Τ.Υ.Π.Ε.Τ. (Ταμείο Υγείας Προσωπικού Εθνικής Τράπεζας), προκήρυξε εσωτερικό διαγωνισμό για πρόσληψη 20 διοικητικών υπαλλήλων, , αλλά όχι για όλα τα παιδιά αυτού του τόπου.
 Η σκανδαλώδης προκήρυξη αφορά μόνο τα τέκνα εργαζόμενων της εθνικής τράπεζας. Συγκεκριμένα, δικαίωμα συμμετοχής έχουν μόνο τέκνα εργαζομένων ή συνταξιούχων στην Ε.Τ.Ε., στο Τ.Υ.Π.Ε.Τ. και στους συλλόγους Ε.Τ.Ε. και μόνο σε μία από τις κατηγορίες προκήρυξης. Δηλαδή η διοίκηση του Ταμείου Υγείας Προσωπικού της Εθνικής Τράπεζας, αποφάσισε με το έτσι θέλω, πως στο διαγωνισμό, για μια θέση στον ήλιο της εργασίας, δικαίωμα έχουν μόνο τα παιδιά όσων είναι υπάλληλοι της εθνικής τράπεζας. Τα υπόλοιπα παιδιά, είναι αποπαίδια, κατά την άποψη των διοικούντων. 
Η αξιοκρατία, το δικαίωμα των ίσων ευκαιριών και το δικαίωμα της αναζήτησης δουλειάς, δεν έχουν θέση, όπως όλα μαρτυρούν, στο Τ.Υ.Π.Ε.Τ. Η σκανδαλώδης προκήρυξη  απασχόλησε, σύμφωνα με έγκυρες πηγές, τόσο τον υπουργό Οικονομίας - το δημόσιο είναι βασικός μέτοχος της Εθνικής -, όσο και το Μαξίμου. Μάλιστα όπως μαθαίνουμε στενός συνεργάτης του πρωθυπουργού επικοινώνησε, το μεσημέρι της Πέμπτης, με ανώτατο στέλεχος της διοίκησης και του ζήτησε να γίνουν όλες οι ενέργειες ώστε να αποσυρθεί, άμεσα ο φωτογραφικός διαγωνισμός. Επίσης, μάθαμε πως ο Γ. Στουρνάρας, θα ζητήσει να γίνει έρευνα γι ‘ αυτό τον σκανδαλώδη διαγωνισμό, που ήθελαν να κάνουν οι «κεφαλές» του Ταμείου Υγείας Προσωπικού Εθνικής Τράπεζας, για να φροντίζουν ΜΟΝΟ τα τέκνα των εργαζόμενων στην εθνική τράπεζα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση