GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Καβάλα: Σε καταπακτή έκρυβε χιλιάδες πακέτα λαθραίων τσιγάρων

Ολόκληρη κατασκευή με τη δημιουργία αθέατης καταπακτής έκανε σε ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι κοντά στο δικό του στην κοινότητα Παράδει...


Ολόκληρη κατασκευή με τη δημιουργία αθέατης καταπακτής έκανε σε ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι κοντά στο δικό του στην κοινότητα Παράδεισος της Καβάλας ένας 52χρονος, για να κρύβει τα λαθραία τσιγάρα που διακινούσε στην αγορά!
Ο δράστης ήταν παλιός γνώριμος των αστυνομικών του τμήματος Χρυσούπολης που τον είχαν συλλάβει και στο παρελθόν για λαθρεμπόριο τσιγάρων. Έτσι, τον παρακολούθησαν χωρίς να τους αντιληφθεί και τους οδήγησε στο έρημο κτίριο, όπου τον είδαν να ανοίγει την ειδικά διαμορφωμένη κρύπτη και προσπάθησαν να τον συλλάβουν.
Ο 52χρονος αντιστάθηκε σθεναρά, αλλά δεν απέφυγε τη σύλληψή του. Μέσα στην καταπακτή βρέθηκαν κρυμμένα 2.922 πακέτα τσιγάρων για τα οποία δεν έχουν καταβληθεί στο δημόσιο οι ανάλογοι φόροι και δασμοί και εστάλησαν στο Τελωνείο για τον υπολογισμό τους. Ο δράστης παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καβάλας κατηγορούμενος για λαθρεμπορία και αντίσταση.
Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση