GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δομάζος: Ας μας σπάσουν το ρεκόρ…

Τα συγχαρητήρια του στους παίκτες του Παναθηναϊκού για τη μεγάλη νίκη με 3-0 επί του Ολυμπιακού στον Παναθηναϊκό έδωσε ο Μίμης Δομάζος. ...

Τα συγχαρητήρια του στους παίκτες του Παναθηναϊκού για τη μεγάλη νίκη με 3-0 επί του Ολυμπιακού στον Παναθηναϊκό έδωσε ο Μίμης Δομάζος.
«Ήταν τεράστιας σημασίας αυτή η νίκη που έκαναν τα παιδιά στο Γ. Καραϊσκάκης. Είμαστε πολύ περήφανοι για όλους και τους αξίζουν τα πιο θερμά συγχαρητήρια», ανέφερε αρχικά σε δηλώσεις που έκανε στο «Goal».
Μετά την πρώτη ήττα των «ερυθρόλευκων» στη φετινή Superleague είναι σίγουρο πως η προ 50ετιας ομάδα του «τριφυλλιού» που είχε πάρει το πρωτάθλημα, παραμένει η μόνη στην Ελλάδα που το είχε κατακτήσει αήττητη. Μάλιστα πριν το σαββατιάτικο (8/3, 19:30) παιχνίδι με τον Άρη η ΠΑΕ θα βραβεύσει τα «πράσινα» μέλη της σεζόν 1963-64 που έκαναν 24 νίκες και 6 ισοπαλίες. Έντεκα ημέρες πριν συμπληρωθούν 50 χρόνια από τη μαθηματική κατάκτηση εκείνου του τίτλου.
Ο τότε ηγέτης του Παναθηναϊκού αναφερόμενος σε αυτό το ρεκόρ που κρατάει ακόμα, αλλά και για το «διπλό» της νυν ομάδας στο φαληρικό γήπεδο σχολίασε:
«Μας ευχαριστεί πολύ αυτό που έγινε και με τον τρόπο που έγινε. Με… κρότο, με ένα μεγάλο σκορ. Και είμαστε ακόμα πιο περήφανοι που τα παιδιά της σημερινής ομάδας κατάφεραν να κρατήσουν αυτό το αήττητο ρεκόρ στον Παναθηναϊκό μας. Πιστεύω ότι όλοι όσοι παίξαμε σε εκείνη τη μεγάλη ομάδα θα θέλαμε αυτό το ρεκόρ να το σπάσει στο μέλλον μόνο ο Παναθηναϊκός. Κανένας άλλος. Μακάρι η σημερινή ομάδα να γίνει ξανά, βήμα-βήμα όσο ανταγωνιστική χρειάζεται για να το πετύχει μέσα στα επόμενα χρόνια. Πιστέψτε με, θα το ευχαριστηθούμε με την ψυχή μας. Να έχουν αγάπη κι ενότητα όπως είχαμε τότε εμείς, φτάνοντας σε ένα επίτευγμα που, όπως βλέπετε, μετά από τόσα και τόσα χρόνια, δεν έχει βρεθεί ακόμα ομάδα για να το σπάσει».
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση