GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πύργος: Βρήκε τον διαρρήκτη στην είσοδο του κτιρίου

Αρχικά δεν πήγε στο κακό το μυαλό του ιδιοκτήτη ενός διαμερίσματος στην περιοχή της Αγίας Βαρβάρας Πύργου, όταν είδε έναν άγνωστο άν...


Αρχικά δεν πήγε στο κακό το μυαλό του ιδιοκτήτη ενός διαμερίσματος στην περιοχή της Αγίας Βαρβάρας Πύργου, όταν είδε έναν άγνωστο άνδρα που ισχυρίστηκε ότι μοίραζε διαφημιστικά φυλλάδια στην είσοδο της πολυκατοικίας. Όταν εκείνος στράφηκε, όμως, αναγνώρισε στην πλάτη του το δικό του σακίδιο.
Αμέσως κατάλαβε ότι ο «διανομέας» ήταν διαρρήκτης κι ότι είχε διαρρήξει το σπίτι του και άρχισε να τον καταδιώκει. Όμως, ο άγνωστος αποδείχθηκε πολύ γρήγορος στα πόδια και κατάφερε να του ξεφύγει. Όπως αποδείχθηκε, είχε μπει στην πολυκατοικία πατώντας τα κουδούνια στην είσοδο και λέγοντας στους ενοίκους πως μοιράζει φυλλάδια.
Έτσι, είχε καταφέρει να ανεβεί στον τρίτο όροφο και να παραβιάσει την πόρτα του συγκεκριμένου διαμερίσματος, από το οποίο άρπαξε ένα αρκετά μεγάλο χρηματικό ποσό ύψους 20.000 ευρώ, κοσμήματα και ένα φορητό υπολογιστή, τα οποία τοποθέτησε στο σακίδιο του ιδιοκτήτη για να μην δίνει στόχο. Ο ιδιοκτήτης ειδοποίησε την Ασφάλεια Πύργου, άνδρες της οποίας ξεκίνησαν έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη.
Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση