GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σκληρή ανακοίνωση της Μόσχας

Η κυβέρνηση της Ρωσίας καταδίκασε σήμερα, κάνοντας λόγο για μια «βάρβαρη διαστρέβλωση της πραγματικότητας», για κυνισμό και γ...

Η κυβέρνηση της Ρωσίας καταδίκασε σήμερα, κάνοντας λόγο για μια «βάρβαρη διαστρέβλωση της πραγματικότητας», για κυνισμό και για μια πολιτική δύο μέτρων και δύο σταθμών, μια παρουσίαση του Στέιτ Ντιπάρτμεντ για την κρίση στην Ουκρανία, στην οποία οι δηλώσεις του Ρώσου προέδρου Βλαντίμιρ Πούτιν αναφέρονται ως «ψευδείς ισχυρισμοί».

«Είναι σαφές στην Ουάσινγκτον, όπως και πριν, ότι είναι ανίκανοι να αποδεχθούν μια κατάσταση που εξελίσσεται κατά τρόπο διαφορετικό από τα δικά τους σχήματα», δήλωσε ο Αλεξάντερ Λουκασέβιτς, εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών.

Στο μεταξύ ένα στέλεχος της κυβέρνησης του προέδρου Μπαράκ Ομπάμα δήλωσε ότι ο Πούτιν δεν θα είναι ανάμεσα στα πρόσωπα εναντίον των οποίων στρέφονται οι κυρώσεις που ανακοίνωσε πως επιβάλει η Ουάσινγκτον εξαιτίας της «εισβολής» των ρωσικών ένοπλων δυνάμεων στην Κριμαία.

«Είναι μια ασυνήθιστη και έκτακτη περίσταση να επιβάλλονται κυρώσεις σε έναν αρχηγό κράτους, και δεν θα αρχίζαμε την επιβολή κυρώσεων πράττοντας κάτι τέτοιο», δήλωσε ο αξιωματούχος.

Πηγή: www.real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση