GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Κοιτάζει" Μπιέλσα η ΕΠΟ για τη θέση του Ομοσπονδιακού Προπονητή

Οι προσπάθειες της ΕΠΟ για την εύρεση του αντι-Σάντος συνεχίζονται. Το όνομα που έπαιξε αρκετά ήταν αυτό του Καμάτσο. Οι προτά...




Οι προσπάθειες της ΕΠΟ για την εύρεση του αντι-Σάντος συνεχίζονται. Το όνομα που έπαιξε αρκετά ήταν αυτό του Καμάτσο. Οι προτάσεις όμως πέφτουν βροχή και στην λίστα με τους αντικαταστάτες προστέθηκε και εκείνο του Μαρσέλο Μπιέλσα.

Η περίπτωση του είναι η πιο ελκυστική αλλά συνάμα και η πιο ακριβή. Το κασέ του ξεπερνάει το 1 εκατ. ευρώ, ενώ το όνομα του έχει ακουστεί και για τον πάγκο ης Εθνικής Παραγουάης. Αναμένεται πάντως να κανονιστεί συνάντηση με τον Αργεντίνο τεχνικό προκειμένου να διερευνηθούν οι απαιτήσεις του.

Το βιογραφικό του Μπιέλσα είναι πλούσιο αφού έχει κοουτσάρει την Αργεντινή από το 1998 μέχρι το 2004 και την τετραετία 2007-2011 είχε αναλάβει τις τύχες της Χιλής. Επίσης εντυπωσιακό πέρασμα έκανε από την Μπιλμπάο, την οποία οδήγησε μέχρι τον τελικό του Europa League.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση