GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μεγάλη ανησυχία εν όψει του αγώνα Απόλλωνας-Ολυμπιακός στην Πάτρα

Εντονη ανησυχία εν όψει του αγώνα μπάσκετ της ερχόμενης Δευτέρας 3 Μαρτίου στην Πάτρα μεταξύ του Απόλλωνα και του Ολυμπιακού. Την α...


Εντονη ανησυχία εν όψει του αγώνα μπάσκετ της ερχόμενης Δευτέρας 3 Μαρτίου στην Πάτρα μεταξύ του Απόλλωνα και του Ολυμπιακού.
Την απόφαση να απαγορεύσει την οργανωμένη μετακίνηση οπαδών του Ολυμπιακού για τον αγώνα της 20ής αγωνιστικής της Α1 κόντρα στον Απόλλωνα στην Πάτρα (03/03, 17:00) πήρε η Αστυνομία.

Το παιχνίδι ανάμεσα στον Απόλλωνα και τον Ολυμπιακό είναι προγραμματισμένο για τη Δευτέρα (03/03) στις 17:00 και η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, ανακοίνωσε ότι, έπειτα από εισήγηση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αχαΐας προς το υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού, εκδόθηκε απόφαση από τον υφυπουργό Αθλητισμού, Ιωάννη Ανδριανό, σύμφωνα με την οποία, απαγορεύεται η οποιαδήποτε οργανωμένη μετακίνηση οπαδών των "ερυθρόλευκων", προς το κλειστό γήπεδο στην Περιβόλα.
patrasnews.com

1 σχόλιο

  1. Γελάει ο κόσμος με τα στημένα γκάλοπ των διαπλεκομένων, τα στημένα υβριδικά ποταμίσια κόμματα του παλαιοκομματικού συστήματος, με τους διπλούς- τριπλούς υποψηφίους ( έναν επίσημο, ένα ψευτοανεξάρτητο )των κομμάτων της συμφοράς ΝΔ-ΕΛΙΑΠΑΣΟΚ, τη προσπάθεια να φεσώσουν στους Έλληνες ξανά δημάρχους, περιφερειάρχες και ευρωβουλευτές ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΑ του σάπιου κατεστημένου και των πολιτικών τζακιών που μας χρεοκόπησαν.

    Μας δουλεύουν ψιλό γαζί. ΜΑΥΡΟ στη κάλπη, σε κάθε κάλπη, στη ΝΔ, ΕΛΙΑ-ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ,ΛΑΟΣ και ΠΟΤΑΜΙ ( διαπλεκόμενο ). Μόνο έτσι θα λυτρωθούμε τον Μάιο. Είναι η τελευταία μας ευκαιρία να γκρεμίσουμε τα σάπια πολιτικά τζάκια και τους παρατρεχάμενους και τα κομματόσκυλα. Καμία ψήφος σε υποψηφίους που προέρχονται από ΝΔ, ΕΛΙΑΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ, ΛΑΟΣ και ποτάμι... Θα σας πάρει το λαϊκό ποτάμι οργής, καρεκλοκένταυροι της εξουσίας !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση