GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Μπαίνει» κι ο κόσμος στην «Αγιά-Σοφιά»

Τη δυνατότητα στους φίλους της ΑΕΚ να γίνουν κι εκείνοι συμμέτοχοι στο όνειρο της «Αγιά-Σοφιάς» έδωσε και πάλι η Επιτροπή Κεφαλαιαγο...


Τη δυνατότητα στους φίλους της ΑΕΚ να γίνουν κι εκείνοι συμμέτοχοι στο όνειρο της «Αγιά-Σοφιάς» έδωσε και πάλι η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς.
Μετά από σημερινή της συνεδρίαση, η επιτροπή έκανε αυτό που αναμενόταν και ενέκρινε τη συμμετοχή των φιλάθλων στο μετοχικό κεφάλαιο της «Δικέφαλος 1924».
Έτσι, ο κόσμος της «Ένωσης» (με τρόπο για τον οποίο θα ενημερωθεί αναλυτικά τις προσεχείς μέρες από τον σύλλογο) θα μπορεί να συνεισφέρει οικονομικά στο έργο και να γνωρίζει ότι βοήθησε κι εκείνος έμπρακτα στο να γυρίσει η ΑΕΚ στο σπίτι της.
Αναλυτικά η ανακοίνωση
«Το διοικητικό συμβούλιο κατά τη σημερινή 676η/4-3-2014 συνεδρίαση του: Ενέκρινε το περιεχόμενο του ενημερωτικού δελτίου της εταιρείας «ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ 1924 ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ ΑΕ» για τη δημόσια προσφορά μετοχών μέσω αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου της με καταβολή μετρητών και παραίτηση του δικαιώματος προτίμησης των παλαιών μετόχων».
Πηγή: Sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση