GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Έσβησε»… στα γενέθλιά του!

Ήρθε το μοιραίο για τον Άρη. Την ώρα που χθες γιόρταζε 100 χρόνια ζωής, σήμερα οι παίκτες του δεν κατάφεραν να παραμείνουν «ζωντανοί...


Ήρθε το μοιραίο για τον Άρη. Την ώρα που χθες γιόρταζε 100 χρόνια ζωής, σήμερα οι παίκτες του δεν κατάφεραν να παραμείνουν «ζωντανοί» στο όνειρο της παραμονής.
Οι Θεσσαλονικείς ηττήθηκαν με σκορ 2-0 απ’ τον Εργοτέλη στο «Βικελίδης» και υποβιβάστηκαν και μαθηματικά για τρίτη φορά στην ιστορία τους, τρεις αγωνιστικές πριν το φινάλε, καθώς η διαφορά από τους Πλατανιά και Βέροια δεν καλύπτεται πλέον.
Απ’ την άλλη, οι Κρητικοί που σκόραραν με τους Σαρρή (28’) και Διαμαντάκο (30’) έφτασαν στους 38 βαθμούς και βρίσκονται μια… ανάσα απ’ την οριστική σωτηρία τους.
Το ματς:
Τα νέα πριν το ματς δεν ήταν καλά για τον Άρη, αφού Βέροια και Πλατανιάς είχαν νικήσει, κάτι που σήμαινε πως οι Θεσσαλονικείς χρειάζονταν νίκη για να μείνουν «ζωντανοί». Αλλά φαίνεται πως αυτά τα αποτελέσματα είχαν ρίξει ψυχολογικά τους παίκτες των κίτρινων. Και έκανε… μπαμ, αφού ήταν μπλοκαρισμένοι, δεν μπορούσαν να παίξουν καθόλου καλά και παραλίγο στο 9’ ο Εργοτέλης να προηγηθεί, όμως ο Διούδης είπε «όχι» στο τετ-α-τετ με τον Διαμαντάκο. Τίποτα δεν μπορούσε να βελτιώσει την εικόνα των γηπεδούχων, που απλώς δεν είχαν τα ψυχικά αποθέματα να παλέψουν για κάτι… καλό.
Και τα αμυντικά κενά ήταν πολλά. Και δεν έμειναν ανεκμετάλλευτα απ’ τους Κρητικούς. Στο 28’ οι παίκτες του Άρη… κοιμήθηκαν και ο Σάρρης από την μικρή περιοχή δεν έχασε την ευκαιρία να ανοίξει το σκορ για τους φιλοξενούμενους και να βάλει την πρώτη… ταφόπλακα. Και σα να μην έφτανε αυτό, δύο λεπτά αργότερα, σχεδόν «κλείδωσε» πρόωρα ο υποβιβασμός για τους κίτρινους. Νέα αδυναμία… πίσω, ο Διαμαντάκος βρέθηκε αφύλαχτος μέσα στην περιοχή και με ωραίο τελείωμα, «εκτέλεσε» τον Διούδη για το 2-0. Εξαφανισμένος ο Άρης, δεν μπορούσε να επιστρέψει, άπαντες είχαν πλέον δεχθεί το μοιραίο και είναι ενδεικτικό πως το πρώτο μέρος έκλεισε με μια μόλις καλή στιγμή για τους Θεσσαλονικείς (σε κεφαλιά του Μανιά), ενώ αν δεν ήταν ο Διούδης πιθανώς το σκορ να είχε γράψει (σε νέο τετ-α-τετ με τον Διαμαντάκο).
Η εικόνα έπιασε τον Σούλη Παπαδόπουλο να είναι όχι απλά απογοητευμένος. Σχεδόν θλιμμένος. Και ας μην γελιόμαστε, δεν γινόταν να γυρίσει το ματς. Ναι μεν έκανε γρήγορες αλλαγές, ναι μεν οι παίκτες του έδειξαν μια παραπάνω διάθεση στα πρώτα λεπτά του δεύτερου μέρους, αλλά ως εκεί. Καμία συγκλονιστική φάση (πέραν ενός γυρίσματος του Καμινιώτη που δεν μπόρεσε να σπρώξει την μπάλα ο Μπακασέτας), με τα λεπτά να φεύγουν και τον κόσμο της ομάδας να έχει πλέον αποδεχθεί την μαύρη σελίδα (για τρίτη φορά) του συλλόγου.
Όσον αφορά τον Εργοτέλη, έβλεπε πως πλέον δεν κινδύνευε και είχε «κάτσει» πίσω. Κάτι που φυσικά δεν άρεσε στον Ουζουνίδη, που έκανε εξίσου αλλαγές για να βελτιώσει την εικόνα της ομάδας του. Όχι πως άλλαξε κάτι βέβαια, με τις δύο ομάδες να έχουν συμβιβαστεί με την εξέλιξη του ματς και να μην περιμένουν ουσιαστικά τίποτα άλλο. Τυπική διαδικασία μέχρι το τέλος, καθώς το μόνο που άλλαξε ήταν οι αριθμητικές ισορροπίες, με τον Στοΐκοβιτς να αποβάλλεται –δικαίως- για χέρι εκτός περιοχής. Η νίκη των φιλοξενούμενων με σκορ 2-0 έμεινε ως το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή, με τον Άρη να πέφτει και μαθηματικά μέσα σε αποδοκιμασίες απ’ τον λίγο κόσμο που έδωσε το «παρών» στο γήπεδο. Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
Άρης: Διούδης, Γιαννίτσης (46’ Καραγκούνης), Οικονομόπουλος (46’ Τριανταφυλλάκος), Τάτος, Μπακασέτας, Καμινιώτης (62’ Σουνάς), Βαγγέλη, Μανιάς, Βλάχος, Μπουγαΐδης, Τσιάρας
Στον πάγκο: Γουναρίδης, Αγγελούδης, Νταμαρλής, Κουσίδης

Εργοτέλης: Στοΐκοβιτς, Πίτσος, Μεχία, Τζανακάκης, Ιμπραΐμ, Καρντόζο, Σαρρής, Μπουχαλάκης (75’ Κοζορώνης), Ρομάνο, Χαντί, Διαμαντάκος (90’ Αθανασίου)

Στον πάγκο: Ρέντζας, Αναστασάκος, Αντελέγιε, Μπαντιμπανγκά, Μονακέλο
Πηγή: Sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση