GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Και γιατρός και πρόεδρος

Εντείνονται οι προσπάθειες των ανθρώπων πρωτοβουλίας του Πανιωνίου σε ότι αφορά τη σύνθεση νέας διοίκησης, καθώς θα πρέπει να ξεκαθαρίσ...

Εντείνονται οι προσπάθειες των ανθρώπων πρωτοβουλίας του Πανιωνίου σε ότι αφορά τη σύνθεση νέας διοίκησης, καθώς θα πρέπει να ξεκαθαρίσει άμεσα ποιοι θα πάρουν μέρος σε αυτήν. Η νυν θα παραμείνει μέχρι τις 14 Μαρτίου και από την επόμενη μέρα θα οριστεί νέα από το Πρωτοδικείο. Οι επαφές με επιφανείς άνδρες, οι οποίοι είναι φίλοι της ομάδας συνεχίζονται.
Φαβορί για να αναλάβει πρόεδρος αποτελεί ο Χρήστος Δάρρας, διότι είναι ο προτεινόμενος και ο ίδιος δεν εμφανίζεται αρνητικός σε αυτό το ενδεχόμενο. Είχε κυκλοφορήσει εδώ και κάποιο καιρό αυτό το σενάριο, αλλά τώρα που πλησιάζει η καθοριστική ημέρα έχει ωριμάσει και στον ίδιο αυτή η προοπτική.
Πάντως, τον τελευταίο καιρό εκτός από ιατρός της ομάδας ο Χρήστος Δάρρας ήταν κάτι σαν πρόεδρος, ενισχύοντας την οικονομικά και εκτελώντας χρέη σύμβουλου στον σύλλογο.
Υπενθυμίζεται, ότι στο περιθώριο του αγώνα με την Καλλονή, που διεξήχθη την περασμένη Κυριακή έχει ξεκινήσει η διάθεση λαχνών για οικονομική ενίσχυση της ομάδας.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση