GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κοντά στη Στουτγκάρδη ο Στέφενς

Δεν θα αργήσει να βρει δουλειά μετά την απομάκρυνσή του από τον πάγκο του ΠΑΟΚ ο Χουμπ Στέφενς. Αν μάλιστα ισχύουν όσα αναφέρει το δ...


Δεν θα αργήσει να βρει δουλειά μετά την απομάκρυνσή του από τον πάγκο του ΠΑΟΚ ο Χουμπ Στέφενς. Αν μάλιστα ισχύουν όσα αναφέρει το δημοσίευμα της γερμανικής ιστοσελίδας «spiegel.de», ο Ολλανδός τεχνικός θα βρει τον επόμενο «σταθμό» της καριέρας του αύριο Δευτέρα (10/3), οπότε και θα ανακοινωθεί από την διοίκηση της Στουτγκάρδης.
Ο Στέφενς, που έχει αρκετά μεγάλη αποδοχή στην Γερμανία λόγω της επιτυχημένης θητείας του στην Σάλκε, φαίνεται πως είναι ο εκλεκτός της Στουτγκάρδης, που αγνοεί τη λέξη «νίκη» στη Μπουντεσλίγκα από τις 7 Δεκεμβρίου (τρεις μήνες), διάστημα στο οποίο μετράει οκτώ ήττες και μία ισοπαλία, την χθεσινή εντός έδρας (2-2) με τη Μπραουνσβάιγκ.
Έτσι, ο προπονητής της ομάδας, Τόμας Σνάιντερ, αποχαιρετά την ομάδα και αντικαταστάτης του θα είναι, πάντα σύμφωνα με το «Spiegel», ο πρώην προπονητής του ΠΑΟΚ, που αναμένεται να ανακοινωθεί αύριο Δευτέρα.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση