GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τους θέλει «πακέτο» η Ίντερ

Τώρα που πήρε φόρα ποιος τη σταματά! Η Ίντερ έχει ρίξει «άγκυρα» στην Πρέμιερ Λιγκ και μετά την επισημοποίηση της συμφωνίας της με τ...


Τώρα που πήρε φόρα ποιος τη σταματά! Η Ίντερ έχει ρίξει «άγκυρα» στην Πρέμιερ Λιγκ και μετά την επισημοποίηση της συμφωνίας της με τον Νεμάνια Βίντιτς, το βάρος πέφτει στην απόκτηση των Λούκας Ποντόλσκι και Μπακαρί Σανιά!
Για τον Γερμανό μάλιστα, τα δημοσιεύματα στην Αγγλία αναφέρουν ότι ήδη έχει κατατεθεί πρόταση για την αγορά του κοντά στα 11εκατ. λίρες.
Βέβαια ακόμη δεν υπάρχει επίσημη αντίδραση από πλευράς Άρσεναλ, αν και εκτιμάται ότι σύντομα ο Αρσέν Βενγκέρ θα τον καλέσει για να συζητήσουν το ενδεχόμενο παραχώρησής του στους «νερατζούρι».
Όσον αφορά τον Γάλλο μπακ, το ενδιαφέρον της ιταλικής ομάδας είναι γνωστό εδώ και αρκετές εβδομάδες. Στην προκειμένη η Άρσεναλ δεν έχει κανένα λόγο, καθώς ο παίκτης μένει ελεύθερος το ερχόμενο καλοκαίρι.
Πάντως, όπως και να’ χει, ο προπονητής του συλλόγου θα προγραμματίσει και με εκείνον ένα ραντεβού, για να μάθει τις προθέσεις του.
Πηγή: enlgland365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση