GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Φυσική κρέμα περιποίησης του δέρματος!

Φυσική κρέμα «ΜΟΝΟΞΥΛΙΤΗΣ» για την περιποίηση και θεραπεία του δέρματος (εξωτερική χρήση) από το Ιερό Κελί του Αγίου Νικολάου μετόχι τη...


Φυσική κρέμα «ΜΟΝΟΞΥΛΙΤΗΣ» για την περιποίηση και θεραπεία του δέρματος (εξωτερική χρήση) από το Ιερό Κελί του Αγίου Νικολάου μετόχι της μονής Αγίου Παύλου στο Άγιο Όρος.

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ :
--- Hypericum Perforatum (Σπαθόχορτο). Στο δεύτερο μισό του Μάη κάθε έτους , συλλέγουμε τα άνθη και τις κορυφές του Hypericum που φύεται στους λόφους του Αγίου Όρους . Αμέσως μετά τοποθετούμαι τα φυτά σε εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο ώστε να πάρουμε με εξανθοσμία το σπαθόλαδο που είναι και η βάση της εκπληκτικής αυτής κρέμας.
--- Μελισσοκέρι. Το κερί ακατέργαστο όπως το περνούμε από την κυψέλη με άθικτα όλα τα αγνά συστατικά του, αναμιγνύετε προσεκτικά και αργά με το δικό μας αγιορείτικο μέλι καστανιάς.
--- Λίγο αργότερα θα προσθέσουμε με τον ίδιο τρόπο Βούτυρο καριτέ ,Βούτυρο κακάο, Αιθέρια έλαια και το λάδι από Hypericum perforatum που φτιαξαμε στο κελί του Αγίου Νικολάου μετόχι της Ιεράς Μονής Αγίου Παύλου. Το λάδι αυτό θεωρείται ως το ποιο δυνατό και αποτελεσματικόαντιρυτιδικό και αντιγηραντικό προϊόν που υπάρχει στη φύση.

ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ - ΧΡΗΣΗ :
Χάρη στις μαλακτικές της ιδιότητες η φυσική κρέμα «ΜΟΝΟΞΥΛΙΤΗΣ» προστατεύει το δέρμα δίνοντάς του γρήγορα μια ευχάριστη αίσθηση. Με καθημερινή επάλειψη (βράδυ) στο πρόσωπο και στο λαιμό θα έχετε τα πρώτα αποτελέσματα μετά από δέκα ημέρες εφαρμογής.

Η φυσική κρέμα «ΜΟΝΟΞΥΛΙΤΗΣ» χρησιμοποιείται με επιτυχία και στις ακόλουθες περιπτώσεις : εγκαύματα, πόνοι στις αρθρώσεις, λεκέδες στο πρόσωπο, ψωρίαση, ξηρότητα δέρματος και σώματος, γήρανση δέρματος, πληγές από κατακλίσεις, ραγάδες, ουλές από ακμή, σκασμένα χέρια, αιμορροΐδες, τσιμπήματα από έντομα, ρευματισμοί.
Βοηθάει στην αναγέννηση των κυττάρων και είναι όντως αυτός ο κύριος λόγος που δρα τόσο αποτελεσματικά στα εγκαύματα. Οι ιδιότητες του Hypericum Perforatum σχετίζονται με την πολύπλοκη δράση των φλαβονοειδών που περιέχει όπως η υπερικίνη. Μεταξύ των πολλών αναγνωρισμένων φλαβονοειδών, μπορούμε να διακρίνουμε την ρουτίνη, την κερκετίνη και την ιπεροσίδη. Η βιταμίνη E που υπάρχει μέσα στο ελαιόλαδοαντιστέκεται στην γήρανση των κυττάρων που προκαλείται από τις ελεύθερες ρίζες. Τα σύγχρονα καλλυντικά τώρα ανακαλύπτουν το ελαιόλαδο ακόμη και για θεραπείες σε λιπαρά δέρματα.
Το καθαρό αφιλτράριστο κερί και το μέλι έχουν μαλακτικές, προστατευτικές και αναδομητικές ιδιότητες για το δέρμα. Οι ιδιότητες αυτές ήταν γνωστές στους έλληνες ήδη από την αρχαιότητα. Η ικανότητα του μελιού να αναγεννά τους κατεστραμμένους ιστούς και οι ενεργητικές του ιδιότητες, ενδυναμώνουν την άμυνα του δέρματος και το προστατεύουν από το καυσαέριο, τις κακές καιρικές συνθήκες και τις απότομες αλλαγές στην θερμοκρασία. Επιπλέον, σε όλα τα προϊόντα που προέρχονται από τις μέλισσες, ανακαλύφθηκαν ουσίες με αντιοξειδωτικές ιδιότητες.

ΑΝΤΕΝΔΕΙΞΕΙΣ :
Ουσιαστικές φαρμακολογικές κλινικές έρευνες που πραγματοποιήθηκαν σε εργαστήρια, αποδεικνύουν ότι το Hypericum perforatum είναι ένα ασφαλές φυτό, αλλά μπορεί να παρουσιάσει κάποιες αντενδείξεις όπως η φωτοευαισθησία κατά τη διάρκεια της έκθεσης στις ηλιακές ακτίνες για αυτό κατά τη διάρκεια χρήσης είναι καλό να αποφεύγεται η έκθεση στον ήλιο ή στις λάμπες τεχνητού μαυρίσματος.

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ :

- ΠΡΟΣΩΠΟ επάλειψη με καθαρά χέρια το βράδυ προ του ύπνου σε δέρμα απολύτως καθαρό.
- ΣΩΜΑ επάλειψη όποτε χρειάζεται κάνοντας απαλά μασάζ στο σημείο που μας ενδιαφέρει.
- ΕΠΑΛΕΙΨΗ σε εγκαύματα, τσιμπήματα από έντομα, πληγές, κτλ. με καθαρά χέρια και αφού έχουμε επιμελώς φροντίσει η περιοχή που μας ενδιαφέρει να μην έχει βρωμιές ή ξένα σώματα.
Καθαρό βάρος : 50 ml/40 gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση