GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αποκάλυψη – βόμβα: Άγριο ξύλο Λάτσιου – Μενεγάκη στα Μελίσσια

Άγριο ξύλο έπεφτε ξύλο στο πολυτελές σπίτι στα Μελίσσια τις δύσκολες μέρες και νύχτες της σχέσης Ελένης Μενεγάκης και Γιάννη Λά...



Άγριο ξύλο έπεφτε ξύλο στο πολυτελές σπίτι στα Μελίσσια τις δύσκολες μέρες και νύχτες της σχέσης Ελένης Μενεγάκης και Γιάννη Λάτσιου!
Οι τσακωμοί, μάλιστα, ήταν τέτοιας έντασης που δεν ήταν λίγες οι φορές που η γνωστή παρουσιάστρια οδηγήθηκε στο νοσοκομείο για να της παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες….
Αυτός ήταν και ο λόγος αποκαλύπτουν στενοί συνεργάτες της Μενεγάκη που η άλλοτε βασίλισσα της πρωινής ζώνης εμφανιζόταν μερικές φορές πολύ συντηρητικά ντυμένη στην εκπομπή της προκειμένου να μην φανούν τα σημάδια από την…πάλη που είχε προηγηθεί το προηγούμενο βράδυ.
Γίνεται πλέον σαφές ότι οι διαφωνίες τους δεν αφορούν μόνο στα περιουσιακά στοιχεία…
Υπάρχουν και άλλα που δεν γνωρίζει ο κόσμος για την μεταξύ τους σχέση…
Εκτός λοιπόν από τη μοιρασιά της κοινής περιουσίας και τα όσα διεκδικεί ο Λάτσιος από τη Μενεγάκη αποκαλύπτονται και μυστικά που είχαν καλά κρυμμένα τα τελευταία χρόνια.
Πρόκειται για θέματα που θα ταρακουνήσουν πολλούς καθώς για πρώτη φορά βγαίνουν τόσα πολλά στην επιφάνεια…
Πηγή: exedra.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση