GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δήμος Λαγκαδά: Στην κυκλοφορία ο κόμβος Λαχανά

Στην κυκλοφορία παραδόθηκε σήμερα ο ανισόπεδος κόμβος Λαχανά του κάθετου άξονα της Εγνατίας Οδού, Δερβένι –Σέρρες –Προμαχώνας. ...



Στην κυκλοφορία παραδόθηκε σήμερα ο ανισόπεδος κόμβος Λαχανά του κάθετου άξονα της Εγνατίας Οδού, Δερβένι –Σέρρες –Προμαχώνας. Πρόκειται για ένα ακόμη πολύ σημαντικό έργο υποδομής, το οποίο αναμένεται να διευκολύνει σημαντικά τις μετακινήσεις των κατοίκων της περιοχής. Ο εν λόγω κόμβος συνδέει τον κάθετο άξονα της Εγνατίας Οδού με τους οικισμούς Λαχανά, Θεοδοσίων και Ισώματος και θα βελτιώσει σημαντικά την κυκλοφορία στην ευρύτερη περιοχή.

Στην τελετή παράδοσης παραβρέθηκαν ο Γενικός Γραμματέας Δημοσίων Έργων Στράτος Σιμόπουλος, ο δήμαρχος Λαγκαδά Ιωάννης Αναστασιάδης, ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων, Χωροταξίας, Οικ. Ανάπτυξης και Πολεοδομικών Εφαρμογών του δήμου Λαγκαδά Γεώργιος Τουλουπίδης, ο πρόεδρος της «Εγνατία Οδός Α.Ε.» Παρασκευάς Σαββαΐδης, ο βουλευτής Σάββας Αναστασιάδης, ο δημοτικός Σύμβουλος Απόστολος Καλαϊτζίδης, ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Λαχανά Αλέκος Λεσπουρίδης, κ.α.

“Η ολοκλήρωση του ήταν βασικό αίτημα του δήμου Λαγκαδά, καθώς η δημοτική αρχή δίνει μεγάλη βαρύτητα στα έργα υποδομής, τα οποία συμβάλουν τα μέγιστα στην βελτίωση της καθημερινότητας των κατοίκων του δήμου. Πρόκειται για ένα έργο ουσίας το οποίο θα διευκολύνει την πρόσβαση με το βασικό εθνικό δίκτυο και θα διευκολύνει τους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής στις μετακινήσεις τους” επισήμανε μετά τα εγκαίνια ο δήμαρχος Λαγκαδά Ιωάννης Αναστασιάδης.
Σημειώνεται, ότι το έργο κατασκευάζει η Κοινοπραξία «ΤΕΡΝΑ Α.Ε.- ΑΕΓΕΚ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ Α.Ε.» με προϋπολογισμό 23,3 εκ. ευρώ.


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση