GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Θρίαμβος!

Οι ακρίτες πραγματοποιώντας καλή εμφάνιση και επωφελούμενοι τα αμυντικά λάθη του Λεβαδειακού προσέφεραν γκολ και θέαμα στα Πηγάδια, ...


Οι ακρίτες πραγματοποιώντας καλή εμφάνιση και επωφελούμενοι τα αμυντικά λάθη του Λεβαδειακού προσέφεραν γκολ και θέαμα στα Πηγάδια, φτάνοντας στο επιβλητικό 4-1!
Ο Σολάρι με δύο προσωπικά τέρματα άνοιξε το… δρόμο για το τρίποντο (3’, 49’ πεν.), με τους Μαρίν (84’ πεν.) και Σολτάνι (86’) να υπογράφουν το τελικό σκορ κι ενώ προηγουμένως ο Γεωργίου είχε δώσει το… φιλί της ζωής στους Βοιωτούς (75’).
Στους 32 βαθμούς ανέβηκε η ομάδα του Κεχαγιά που πήρε μεγάλη «ανάσα» για να μην μπει σε περιπέτειες, ενώ απ’ την άλλη αυτή του Καραγεωργίου παρέμεινε στους 30 και δεν μπορεί να αισθάνεται ακόμα σίγουρη!
Το ματς:
Προτού καλά-καλά αρχίσουμε να ρίχνουμε τις πρώτες μας ματιές στο παιχνίδι, είχαμε γκολ! Γκολ απ’ τα αποδυτήρια που λέει και το «κλισέ»! Γιατί η άμυνα του Λεβαδειακού «εκτέθηκε», ο Μάνταλος μπήκε μόνος στην περιοχή, γύρισε παράλληλα στον Σολάρι κι εκείνος από κοντά και μόλις στο 3’ δεν έχασε την ευκαιρία να «εκτελέσει» τον Στρατηλάτη για το προβάδισμα της Ξάνθης.
Μια Ξάνθη που συνέχισε για λίγα λεπτά ακόμα «φουριόζα», θέλοντας να βάλει ακόμα πιο γερά τις βάσεις για τη νίκη. Κι αφού συμπληρώθηκε το πρώτο τέταρτο, σιγά-σιγά οι Βοιωτοί άρχισαν να παίρνουν περισσότερες πρωτοβουλίες.
Καπό, Βαρέλα και Μπαλντοβαλίεφ προσπαθούσαν να συνεργαστούν, άλλαζαν ωραία την μπάλα, όμως στην τελική προσπάθεια τα έκαναν… μούσκεμα! Κι ο πρώτος λίγο έλειψε στην πρώτη ουσιαστικά καλή στιγμή των «πράσινων» να φτάσει στην ισοφάριση. Δεν τα κατάφερε, όμως.
Ή μάλλον δεν του επετράπη. Γιατί ο Κυριακίδης εκτινάχθηκε και είπε «όχι», ενώ λίγο αργότερα ο συνάδελφός του, στην άλλη εστία, ο Στρατηλάτης κράτησε σε χαμηλά επίπεδα το σκορ, καθώς έσωσε το λάθος που δημιουργήθηκε με τον Μουλόπουλο και δεν άφησε τον Σολτάνι να βάλει… πρώτο φινάλε, κρατώντας το 1-0 του πρώτου μέρους.
Πως άρχισε ο αγώνας; Με γκολ. Πως άρχισε το δεύτερο μέρος; Με τον ίδιο τρόπο! Στο 49’ ο Κώτσιος ανέτρεψε τον Κάλβο, ο Σολάρι πήρε φόρα απ’ την άσπρη βούλα και δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη, διπλασιάζοντας τα τέρματα της ομάδας του.
Και εκεί που πολλοί θα πίστευαν πως τα πόδια των παικτών του Λεβαδειακού… κόπηκαν, αυτοί δεν παράτησαν το παιχνίδι και συνέχισαν να το παλεύουν. Και ενδεχομένως να μπορούσαν να ξαναμπούν στο ματς, όμως τα τελειώματα του Μιλοσάβλιεφ δεν ήταν τα ενδεδειγμένα.
Με το σκορ στο 2-0, ο Καραγεωργίου δεν είχε τίποτα άλλο να κάνει, απ’ το να ρισκάρει. Γι’ αυτό και πέρασε στον αγώνα ό,τι είχε στον πάγκο του. Και στο 75’ δόθηκε νέο ενδιαφέρον στο παιχνίδι, με τον Γεωργίου να νικά τους πάντες στον αέρα και να μειώνει!
Αλλά, στο τελευταίο δεκάλεπτο μπήκε οριστική «θηλιά» στα… όνειρα του Λεβαδειακού, με την Ξάνθη να δίνει θριαμβευτικό χαρακτήρα στη νίκη της!
Ο Μαρίν έδιωξε το όποιο άγχος είχε δημιουργηθεί όταν στο 83’ έγραψε το 3-1 με εκτέλεση πέναλτι, ενώ δύο λεπτά αργότερα ήταν η σειρά του Σολτάνι να χριστεί σκόρερ, όταν έπιασε πολύ «όμορφο» σουτ έξω απ’ την περιοχή των Βοιωτών και μέσα σε αποθέωση διαμόρφωσε το τελικό σκορ.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση