GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κατερίνα Γκαγκάκη: "Δεν μου έχουν κάνει ποτέ πρόταση γάμου"

Στο «Πρωινό» βρέθηκε η Κατερίνα Γκαγκάκη, το πρωί της Παρασκευής, και μίλησε, μεταξύ άλλων, για την... προσωπική της ζωή, ενώ ...



Στο «Πρωινό» βρέθηκε η Κατερίνα Γκαγκάκη, το πρωί της Παρασκευής, και μίλησε, μεταξύ άλλων, για την... προσωπική της ζωή, ενώ δεν παρέλειψε να σχολιάσει και τη μεταγραφή της Ζέτας Μακρυπούλια στο Mega.

Η Κατερίνα Γκαγκάκη εξομολογήθηκε πως είναι μέσα σε μία σχέση: «Με συννεφάκια και ζουζουνίτσες δεν είμαι, αλλά ούτε δυναμική είμαι. Είμαι υποχωρητική, από αυτές τις γυναίκες που σου στέλνουν 25 μηνύματα τη μέρα, στέλνω “καληνύχτα”, “καλημέρα”... Δεν ξέρω αν είναι ανασφάλεια, αλλά είναι το δικό μου συνδέεσθαι», ενώ παράλληλα δεν δίστασε να αποκαλύψει και την ηλικία της: «Δεν μου έχουν κάνει ποτέ πρόταση γάμου. Μου είπε χθες ένας φίλος του Τάκη Ζαχαράτου πως θέλει να με παντρευτεί. Του είπα πως είναι 30 χρονών κι εγώ 42».

Παράλληλα, για την αποχώρηση της Ζέτας Μακρυπούλια από τον σταθμό, η ίδια δεν δίστασε να δηλώσει: «Θα ήθελα πολύ να ήταν ακόμα στον ΑΝΤ1 η Ζέτα Μακρυπούλια – χωρίς αυτό να είναι μομφή για το Dancing. Θα ήθελα να είναι στο κανάλι και ας έκανε κάτι άλλο. Όσο απώλεια είναι όμως για τον ΑΝΤ1 η αποχώρηση της Ζέτας, τόσο απώλεια είναι για την ίδια. Με τα χρόνια ταίριαξε πολύ με το κανάλι. Θεωρώ ότι είναι μια πολύ λαμπερή γυναίκα, πολύ καλή παρουσιάστρια, πάρα πολύ έξυπνη και δεν υπάρχουν πολλά τέτοια πρόσωπα. Και δεν σου μιλάω για την Ελένη Μενεγάκη, που είναι από τα πρόσωπα που είναι σταθερά κάπου και δεν μετακινούνται. Όπως, επίσης, φανταζόμουν πόσο καλά θα ήταν να είστε εσείς στον ΑΝΤ1, αλλά δεν φανταζόμουν πόσο καλά θα δέναμε. Είναι πράγματα που δεν τα φαντάζεσαι, αλλά τη Ζέτα την έχω ζήσει. Από πρόσωπα που δεν έχω ζήσει, μου αρέσει πολύ η Τσαπανίδου».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση