GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ψυχίατρος συνελήφθη για κατοχή και διακίνηση φαρμακευτικών ναρκωτικών δισκίων

Για κατοχή και διακίνηση ποσοτήτων φαρμακευτικών ναρκωτικών δισκίων συνελήφθησαν δύο άτομα και ο ψυχίατρος, ο οποίος, σύμφωνα με την...


Για κατοχή και διακίνηση ποσοτήτων φαρμακευτικών ναρκωτικών δισκίων συνελήφθησαν δύο άτομα και ο ψυχίατρος, ο οποίος, σύμφωνα με την αστυνομία, τους συνταγογραφούσε παράνομα τις ουσίες.
Πρόκειται για άνδρα ηλικίας 46 ετών και γυναίκα ηλικίας 43 ετών, που προμηθεύονταν φαρμακευτικά ναρκωτικά δισκία, καθ” υπέρβαση της προβλεπόμενης ποσότητας για ημερήσια χρήση, με διπλότυπες συνταγές που χορηγούνταν από συγκεκριμένους γιατρούς και εκτελούνταν σε συγκεκριμένα φαρμακεία. Τα εμπλεκόμενα άτομα εντοπίσθηκαν, όπως και το σπίτι των δύο συλληφθέντων, το οποίο χρησιμοποιούσαν και ως χώρο απόκρυψης των δισκίων.
Όπως έγινε γνωστό, το ζευγάρι μεταπωλούσε τα δισκία σε διάφορους τοξικομανείς, σε τιμές υψηλότερες του κανονικού.
Κατά την έρευνα στο γραφείο του ψυχιάτρου βρέθηκε και κατασχέθηκε συνταγολόγιο, από το οποίο είχαν χορηγηθεί δώδεκα κενές συνταγές σε άγνωστα άτομα. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ενώ συνεχίζεται η έρευνα για τον εντοπισμό και άλλων εμπλεκομένων.
Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση