GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γενική επιστράτευση στην Ουκρανία, αλλά στρατιώτες προσχωρούν τις ρωσόφιλες δυνάμεις...

Tα σώματα ασφαλείας και τις στρατιωτικές μονάδες στην ανατολική Ουκρανία να βρίσκονται σε κατάσταση αποσύνθεσης. Ουκρανοί στρατιώτες που...

Tα σώματα ασφαλείας και τις στρατιωτικές μονάδες στην ανατολική Ουκρανία να βρίσκονται σε κατάσταση αποσύνθεσης.
Ουκρανοί στρατιώτες που υπηρετούν σε στρατιωτικές μονάδες προσχωρούν τις ρωσόφιλες δυνάμεις αυτοάμυνας στηνανατολική Ουκρανία και την Κριμαία, όπως αναφέρει ο ανταποκριτής τουItar Tass από την Κριμαία.
Πολλοί στρατιώτες, που αποδοκιμάζουν τη νέα κυβέρνηση Κιέβου, αφήνουντις μονάδες τους και παραιτούνται. Ορισμένες μονάδες μάλιστα,ανακοίνωσαν ότι είναι έτοιμες να ακολουθήσουν τις διαταγές των δυνάμεωναυτοάμυνας. O πρόεδρος της Ουκρανίας είπε πως ο ενάεριος χώρος έκλεισε για τα μη πολτικά αεροπλάνα.
Γενική επιστράτευση στην Κριμαία
Παράλληλα, ο αρχηγός των ενόπλων δυνάμεων της Ουκρανίας κήρυξε γενική επιστράτευση και αποστέλλει τα χαρτιά επιστράτευσης στους πολίτες.
Η Ουκρανία θα κινητοποιήσει όλους τους εφέδρους της ώστε να εξασφαλίσει ότι οι ένοπλες δυνάμεις είναι έτοιμες για μάχη το συντομότερο δυνατόν, προκειμένου να εγγυηθεί την ασφάλεια και την ακεραιότητα του εδάφους της, ανακοίνωσε σήμερα ο επικεφαλής του Συμβουλίου εθνικής ασφαλείας, την ώρα που το Κίεβο καταγγέλλει «ρωσική στρατιωτική επίθεση».
Υπό πολιορκία βάση πεζοναυτών από ενόπλους στην Κριμαία
Την ίδια ώρα, υπό πολιορκία τελεί βάση Ουκρανών πεζοναυτών στην πόλη Θεοδοσία της Κριμαίας.
Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες δημοσιογραφικές πληροφορίες, ομάδα 150 ενόπλων, που δε φέρουν διακριτικά, έχουν περικυκλώσει τη βάση και έχουν δώσει διορία για εκκένωση μέχρι το μεσημέρι.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση