GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Πουτιν... "προστατεύει" την Κριμαία. Μουγγή και τυφλή η Ευρώπη‏

Γράφει ο Ιασων Τιφεύς Κριμαια Πουτιν.. Σουδητια Χιτλερ «Εμείς οι κομμουνιστές είμαστε ιδιαίτερης σύστασης άνθρωποι. Είμαστε φτιαγμένο...

Γράφει ο Ιασων Τιφεύς

Κριμαια Πουτιν.. Σουδητια Χιτλερ
«Εμείς οι κομμουνιστές είμαστε ιδιαίτερης σύστασης άνθρωποι. Είμαστε φτιαγμένοι από ειδική στόφα. Αποτελούμε την στρατιά του μεγάλου επαναστάτη στρατηγού του συντρόφου Λένιν. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη τιμή από την τιμή να ανήκεις στην στρατιά αυτή. Μεγαλύτερη τιμή δεν υπάρχει από τον τίτλο του μέλους του κόμματος που έχει ιδρυτή και ηγέτη τον σύντροφο Λενιν. Δεν μπορούν όλοι οι άνθρωποι να είναι μέλη ενός τέτοιου κόμματος »
Ηταν ο τόσο συγκινητικός πανηγυρικός που εξεφώνησε ο Στάλιν στην κηδεία του Λένιν (Ιανουάριος 1924).Όμως από τους «υπερανθρώπους» εκείνους ελάχιστοι επέζησαν από τις εκκαθαρίσεις που εξαπέλυσε ο πατερούλης Στάλιν, μόλις 12 χρόνια μετά, τον Ιούλιο του 1936. Με τις «δίκες» της Μόσχας -όπως απεκλήθησαν οι διαδικασίες εκτελέσεων - οργανώθηκε , ξεκίνησε συστηματοποιήθηκε και ολοκληρώθηκε μια γιγάντια δολοφονική εκκαθάριση αρχικώς των εσωκομματικών αντιπάλων του Στάλιν και εν συνεχεία των σοβιετικών λαών και των εθνικών μειονοτήτων με στόχο την απόλυτη υποταγή τρόμου στον αιμοσταγή Σταλιν . Κορυφαία στελέχη του ΚΚΣΕ όπως Γριγκόρι Ζινόβιεφ και Λεφ Κάμενεφ, ο στρατάρχης Μ. Τσουχατσέφσκι ο Νικολάι Μπουχάριν, ο Αλεξέι Ρίκοφ, ο Γκένριχ Γιάγκοντα βασανίσθησαν και εξετελέσθησαν σε δίκες παρωδίας, που έμειναν στην ιστορία ως «οι δίκες της Μόσχας» ενώ τα γκούκλαγκ γεμισαν από αντιφρονούντες.. http://tvxs.gr/news/san-simera/30-ioylioy-1936-oi-dikes-tis-mosxas-kai-oi-ekkathariseis-toy-stalin-0Ε

Σύμφωνα με τα στοιχεία που αναφέρθηκαν από τον Νικίτα Χρουστσόφ στο 20ό Συνέδριο του ΚΚΣΕ το 1956, η πλειοψηφία των αντιπροσώπων στο 17ο Συνέδριο του ΚΚΣΕ (1934) εξοντώθηκαν (1.108 θύματα σε σύνολο 2.066 αντιπροσώπων), καθώς και τα περισσότερα εκλεγμένα μέλη στην Κ.Ε. (98 σε σύνολο 139). Δολοφονήθηκαν επίσης και οι περισσότεροι Λαϊκοί Επίτροποι (υπουργοί). Σύμφωνα με σοβιετικές πηγές που ανακοινώθηκαν το 1990, καταδικάστηκαν τις δεκαετίες '30 και '40 για «αντεπαναστατικές δραστηριότητες» 3.777.234 άτομα.
Για τις εξωφθάλμως χαλκευμένες αυτές δίκες παρωδίας, γράφει το 1938 ο διασημότερος ίσως επιστήμων του 20ου αιώνος A.Einstein προς συνάδελφο του Max Born ( Βραβείο Νόμπελ Φυσικής 1954) στην υπ αριθμόν 73η επιστολή του , ότι « υπάρχουν σημάδια που πληθαίνουν ότι υπήρξε μια συνομωσία κατά του Στάλιν και οι δίκες δεν είναι πλάστες» Και καταλήγει ο πλήρως εξαπατηθείς A.Einstein παρ όλη την ευφυΐα του εις την Φυσική αποδεικνυόμενος επιεικώς αφελής περί την πολιτική.. « . Κατ αρχήν είχα πεισθή ότι επρόκειτο περί αυταρχικών πράξεων βασισμένων σε ψεύδη και απάτη αλλά αυτό ηταν  αυταπάτη!!!>
https://ia600700.us.archive.org/33/items/TheBornEinsteinLetters/Born-TheBornEinsteinLetters.pdf

Τον ίδιο χρόνο ψοφοδεείς και παθητικοί οι πρωθυπουργοί της Γαλλίας και Αγγλίας Ε. Νταλαντιέ και Ν. Τσάμπερλεν υπό την πρωτοφανή , ατιμωτική εκβιαστική τελεσιγραφική αναβολή κατά μια ημέρα της εισβολής των στρατιών του Χίτλερ στην Τσεχοσλοβακια, σπεύδουν στο Μόναχο και υπογράφουν την 29ην Σεπτέμβριου 1938 το σύμφωνο του Μονάχου, με άμεση ισχύ, δηλαδή την αποδοχή της εισόδου των γερμανικών στρατευμάτων στη Σουδητία από την επομένη της υπογραφής, προκειμένου να αποτραπεί επικείμενη σύρραξη πολέμου μεταξύ Γερμανίας και Τσεχοσλοβακίας.

Την εξήγησι του φαινομένου της συμπεριφοράς και της νοητικής καταστάσεως διανοουμένων, του τύπου και των πολιτικών - ως αφελών εύπιστων χαρωπών κορασίδων- περιγράφει στο βιβλίο του «Sense and Non-Sense» που εξεδόθη το 1948 μετά το τέλος του Β Παγκοσμίου πολέμου Γάλος Φιλόσοφος Maurice Merleau-Ponty.
«Ήταν» γράφει ο Maurice Merleau-Ponty για την αποδοχή της ατιμωτικής και άχρηστης συμφωνίας του Μονάχου, στο πνεύμα του «κατευνασμού» της εποχής «μια περίπτωσι δοκιμής της καλής θελήσεως των γερμανών . Αυτό συνέβη διετή δεν καθοδηγούμεθα από τα γεγονότα. Είχαμε ενδομύχως αποφασίσει να αγνοήσουμε την βία και την δυστυχία ως στοιχεία της ιστορίας , διότι ζούσαμε σε μία χώρα που ήταν πολύ ευτυχής και πολύ αδύναμη για να τους οραματισθή..Να φυλασσόμεθα από τα γεγονότα είχε γίνει ακόμη και καθήκον μας..»

Τις στιγμές που γράφονται αυτές οι γραμμές το κοινοβούλιο της Κριμαίας έχει καταληφθεί από «ρωσσόφιλους» διαδηλωτές. Τεράστιες Ρωσικές σημαίες έχουν απλωθεί στην Συμφερόπολη την Πρωτεύουσα της Κριμαίας και στρατιώτες χωρίς διακριτικά έχουν καταλάβει τα σημαντικότερα κυβερνητικά κτίρια. Ενώ η η Ρωσσία που δεν αναγνωρίζει την μεταβατική κυβέρνησι της Ουκρανίας έχει θέσει σε επιφυλακή /γυμνάσια 150 χιλιαδες στρατιώτες , 880 τανκς και 90 μαχητικα αεροπλάνα έτοιμα να προστατεύσουν με σθεναρό και ανυποχώρητο τρόπο τους ρωσικους πληθυσμούς της Ουκρανίας, αφήνοντας ανοιχτή οποιαδήποτε κίνηση, ακόμα και της επέμβασης. Αφου ήδη καθαιρεθείς πρόεδρος της Ουκρανίας Βίκτορ Γιανουκόβιτς δήλωσε ότι ήταν υποχρεωμένος να ζητήσει από τη Ρωσική Ομοσπονδία να διασφαλίσει την σωματική του ακεραιότητα και ασφάλεια «από τις πράξεις εξτρεμιστών», ενώ πρόσθεσε ότι συνεχίζει να θεωρεί τον εαυτό του τον μοναδικό νόμιμο πρόεδρο της Ουκρανίας.

Εν τω μεταξύ τα ελληνικά και «διεθνη» μέσα ενημερώσεως ,μεγεθύνουν και αναπαράγουν το σιριαλ «οι ΝΑΖΙ ξαναρχονται» και εκτός Ελληνικών συνόρων .Αφού την ίδια ώρα που καθημερινώς και σε επανάληψι προβάλλει τις ίδιες γελοιότητες των παραστρατιωτικών παρελάσεων μελών ή συμπαθούντων την ΧΑ με μπότες χαιρετούρες και κραυγές, , παρουσιάζει αντίστοιχες εκδηλώσεις εξ ίσου γελοίων συσχετισμών στην Ουκρανία.
Έτσι «αφελώς» περνά το μήνυμα ότι η Ευρώπη πλέον κινδυνεύει από τον νέο άξονα «Ναζί Ελλαδος- Ναζι Ουκρανιας» , ενώ ο ακόμη δεν έχουμε καταλάβει που και ποιος είναι ο νέος Χίτλερ με τα πάντσερ και τα SS, ενώ ενώπιον όλων είναι τόσο ορατός και ψηλαφητός ο ρωσικός στρατός με τους 150 χιλιαδες στρατιώτες , 880 τανκς και 90 μαχητικά των Ρώσσων που είναι έτοιμοι να «προστατέψουν τους «Ουκρανούς Ρωσσους» που απειλούνται από τον «Ναζιστικο «αξονα!!, όπως έπραξαν και με την Οσσετία το 2004 στην Γεωργία.

Οι 88 νεκροί των Ουκρανών, οι εκατόμβες των τραυματιών η διαφθορά , η βία , η μονομερής άρνησις υπο τας οδηγίας του Πούτιν ,παρά την θέλησι του Ουκρανικού λαού , να σύναψη εμπορική συμφωνία με την ΕΕ και η αυθαίρετη απόφασις του Γιαννιοκοβιτς να απομονωθεί στην Ρωσία ως μόνιμη κληρονομιά των Τσάρων, που προκάλεσαν αυτή την επαναστατική ειρηνική άνοιξι του Ουκρανικού λαού, έχουν ήδη λησμονηθεί-υποτιμηθεί ως περιορισμένες ύποπτες αντιδράσεις ξένων κέντρων(?) ενώ παρουσιάζονται γενικευμένως ως «ναζιστική» απειλή από το Κρεμλίνο και τους τυμπανιστές του Πουτιν. Η εξοργιστική Χλιδή, οι «οι Βερσαλλίες του τέως Λουδοβίκου Γιανούκοβιτς των Ουκρανών» και οι πολυτελείς επαύλεις του γενικού εισαγγελέα της Ουκρανίας υποχειρίου του Γιαννουκοβιτς για να φυλακίζει όποιον τολμούσε να αντισταθή , αφηνουν ψυχρα αδιάφορους τους έλληνες «διανοουμενους», τους πολιτικούς και τα τυφλά μέσα ενημερώσεως.

Αυτό που προέχει και διακατέχει όλους αυτούς που πείθονται στην «συνομωσία» είναι η ντροπαλή τους επιθυμία, να διαμελισθή η Ουκρανία , και βεβαίως να τιμωρηθούν οι «ταραξίες» Ουκρανοί που τόλμησαν να αμφισβητησουν την υποδούλωσι τους στην μετασοβιετική Σοβιετίζουσα Πουτινική Ρωσία και να διεκδικήσουν μια θέσι στην Ευρώπη . Οι περισσότεροι διότι , όπως ο ευφυής στην επιστήμη του A.Einstein αφελής στην πολιτική, ευκολότερα εξαπατώνται από την στρατευμένη προπαγάνδα του «Ναζιστικού» κινδύνου , τα ψεύδη , την απάτη. Ενώ οι έχοντες την ευθύνη επηρεαζόμενοι από την γενικότερη παρουσίασι και το ρεύμα αυτής της αντεστραμμένης πραγματικότητος , παθητικά παρακολουθούν τον διαμελισμό φέτα φέτα της Ουκρανίας , έτοιμοι να αποδεχθούν μια εκβιαστική συμφωνία με τον θρασύ ψευδό-νταή , όπως οι πρωθυπουργοί της Γαλλίας και Αγγλίας Ε. Νταλαντιέ και Ν. Τσάμπερλεν στο Μόναχο , αρκεί να μην «διαταραχθεί» η Πολεμική Ειρήνη..

2 σχόλια

  1. ΤΙ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΓΡΑΦΕΙΣ ΡΕ ΦΑΣΙΣΤΑΚΟ?ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ Η ΣΟΥΔΗΤΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΡΙΜΑΙΑ?Ο ΧΙΤΛΕΡ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΒΑΣΕΙΣ ΟΥΤΕ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΥΣ ΚΟΜΒΟΥΣ ΣΤΗ ΣΟΥΔΗΤΙΑ ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΣΤΗΝ ΚΡΙΜΑΙΑ.ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΣΟΥ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΣΤΕΙΛΑΝΕ ΤΟΥΣ ΝΑΖΙΣΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΣΕ ΔΥΣΚΟΛΗ ΘΕΣΗ ΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΜΑΚΡΥΤΕΡΟ.ΕΧΟΥΝ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗ ΟΙΚΙΟΘΕΛΩΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΚΑΠΟΙΑ ΒΑΣΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΠΟΤΕ ?ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ Ο ΠΟΥΤΙΝ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ντροπαλε νοσταλγε των Γκουλαγκ και του Σταλιν.. Οι υβρεις σου δεν ειναι επιχειτηματα αλλα φτωχεια του αδειου σου μιαλιου.
    Κανεις δεν πειραξε τις βασεις του φιλου σου -της γκα γγκε μπεεε του Πουτιν Αυτος θελει να παριστανη τον Ραμπο σε κατι κοκορομιαλους σας κι εσενα..χωρις αντιπαλους.
    Ο παραλληλισμος Χιτλερ Σουδητια Πουτιν Κριμαια εγκειται στην ναζιστικο-κομμουνιστικη συμπεριφορα του ψευτονταη φιλου σου Πουτιν που ειναι ομοιου θρασους προς εκεινη του Χιτλερ.
    Ε[πιλεον ειναι φανταστικη ιστορια αναλογη των νεφελιμ η εφευρεσι των Ναζιστων ως παγκοσμιας απειλης..!!!Που ειναι τα παντσρ πυ ειναι ο Χιτλερ ελεος ποσο απειρον ειναι το συμπαν της ανοησια;ς!!ι
    Εδω βλεπετε τον στρατο της Ρωσιας να σουλατσαρη ς στην κριμαια να καταλαμβανη το κοινοβουλιο και δεν σας ενοχλει αυτη η "δημοκρτατικη "συμπεριφορα του πουτιν. αλλα αας ενοχλει οτι οι Ουκρανοι θελησαν να συνδεθουν εμπορικα με τηνΕΕ?Ποιος ειναι φασσιστικουμουνακος..?Ειναι να απορει κανεις κανεις με ογκολιθο των σκεψεων σου
    Ιασων

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση