GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Το όραμα της Ευρώπης κλυδωνίζεται…»

Τις εργασίες της 6ης Διάσκεψης Περιφερειών και Δήμων της Ευρώπης, που γίνεται στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, έκλεισε εκ μέρους του πρωθ...


Τις εργασίες της 6ης Διάσκεψης Περιφερειών και Δήμων της Ευρώπης, που γίνεται στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, έκλεισε εκ μέρους του πρωθυπουργού, ο υπουργός Άμυνας Δ. Αβραμόπουλος, τονίζοντας ότι μιλάει περισότερο με την παλιά ιδιότητά του, ως δημάρχου.
«Η Ευρώπη χτίζεται εφόσον οι πολίτες της το θέλουν και οι πολίτες εκπροσωπούνται από τις πόλεις και τις περιφέρειες» είπε ο υπουργός Άμυνας στους επικεφαλής των περιφερειών και των πόλεων της Ευρώπης.

Σημείωσε τη δύναμη των πρωτοβουλιών τους στο επίκεντρο των μεγάλων διεργασιών που γίνονται και προειδοποίησε για τους κινδύνους που ελλοχεύουν στην Ευρώπη, ενόψει μάλιστα των ευρωεκλογών.
«Το όραμα της Ευρώπης σήμερα κλυδωνίζεται, λόγω της οικονομικής κρίσης και της έξαρσης του εθνικισμού και εξτρεμισμού. Ας ευχηθούμε, το νέο ευρωκοινοβούλιο που θα προκύψει να είναι περισσότερο δημοκρατικό και περισσότερο ευρωπαϊκό. Η Επιτροπή των Περιφερειών και των Πόλεων έχει έναν ξεχωριστό ρόλο για την πρόοδο και την ενότητα της Ευρώπης, για τη δημοκρατία και την ανάπτυξη».
Υπενθυμίζουμε ότι ο Αντώνης Σαμαράς, επέστρεψε από το Δουβλίνο με οξεία λοίμωξη του αναπνευστικού και έπρεπε να παραμείνει κλινήρης.
Πηγή: www.real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση