GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Λουκασένκο: Η εισβολή στην Κριμαία δημιουργεί “κακό προηγούμενο”

Ο Πρόεδρος της Λευκορωσίας Αλεξάντρ Λουκασένκο επέκρινε σήμερα την προσάρτηση της ουκρανικής Κριμαίας από τη Ρωσία λέγοντας ότι δημι...


Ο Πρόεδρος της Λευκορωσίας Αλεξάντρ Λουκασένκο επέκρινε σήμερα την προσάρτηση της ουκρανικής Κριμαίας από τη Ρωσία λέγοντας ότι δημιουργεί ένα "κακό προηγούμενο", αλλά δήλωσε πως η περιοχή είναι τώρα "ντε φάκτο" τμήμα της Ρωσίας.
Μιλώντας σε δημοσιογράφους στο Μινσκ, ο Λουκασένκο, στενός σύμμαχος της Ρωσίας, δήλωσε πως η Ουκρανία, η οποία έχει εκτεταμένα σύνορα με τη Λευκορωσία, θα πρέπει να παραμείνει "ένα ενιαίο, αδιαίρετο, ολοκληρωμένο κράτους που να μην μετέχει σε συνασπισμούς".
"Η Κριμαία δεν είναι επικίνδυνη, με την έννοια ότι έχει γίνει τμήμα της Ρωσίας, όμως έχει εντούτοις δημιουργηθεί ένα κακό προηγούμενο", δήλωσε ο Λουκασένκο.
Ωστόσο πρόσθεσε πως η περιοχή είναι τώρα "ντε φάκτο" μέρος της Ρωσικής Ομοσπονδίας. "Μπορείς να το αναγνωρίσεις ή να μην το αναγνωρίσεις. Δεν αλλάζει τίποτε", δήλωσε, όπως αναμεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο.
Πηγή: www.real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση