GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Εγώ τουλάχιστον ενημερώνω πάντα τον πρόεδρό μου»

Αιχμές κατά του γενικού γραμματέα του υπουργικού συμβουλίου Παναγιώτη Μπαλτάκου, άφησε ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών Λ. Γρη...



Αιχμές κατά του γενικού γραμματέα του υπουργικού συμβουλίου Παναγιώτη Μπαλτάκου, άφησε ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών Λ. Γρηγοράκος που χθες αναγκάστηκε να αποσύρει τρεις φορές τη ρύθμιση, που κατατέθηκε ισάριθμες φορές από τον υπουργό Εσωτερικών Γ. Μιχελάκη, εν μέσω αντιδράσεων της αντιπολίτευσης και του ΠΑΣΟΚ.
Πληροφορίες ανέφεραν ότι η διάταξη κατατέθηκε ξανά και ξανά, μετά από πιέσεις του γενικού γραμματέα του υπουργικού συμβουλίου Παναγιώτη Μπαλτάκου.
Μιλώντας στον ΒΗΜΑ 99,5 ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών Λ.Γρηγοράκος άφησε αιχμές κατά του κ. Μπαλτάκου για το αλαλούμ στη Βουλή λέγοντας:
«Εγώ τουλάχιστον ενημερώνω πάντα τον πρόεδρο μου, δεν ξέρω εάν κάνουν και οι υπόλοιποι υπουργοί το ίδιο». Πρόσθεσε, δε, ότι δεν είναι η πρώτη φορά που παρατηρείται τέτοιο φαινόμενο, καθώς και στο παρελθόν υπήρξαν, όπως είπε, παρεμβάσεις του γενικού γραμματέα της κυβέρνησης.
Μετά την απόσυρση της τροπολογίας, ο υπεύθυνος επικοινωνίας του ΠΑΣΟΚ Δημήτρης Καρύδης σχολίασε μέσω twitter: «Σήμερα στη Βουλή ηττήθηκαν οι ρατσιστικές και ακροδεξιές πρακτικές του κ. Μπαλτάκου».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση