ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Press24.gr

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΔΗΜΑΓΩΓΙΚΗ ΚΑΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕ ...ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ - Η ...OFF SHORE ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ - Ακατάλληλη για αναγνώστες με ευαίσθητο στομάχι. (Τιμή 0 ευρώ - Ετος 6ο). Αποθηκεύστε τη διεύθυνσή μας: press-gr.blogspot.com. Στείλτε τη γνώμη σας, σχόλια και πληροφορίες στο e-mail μας: press.gr@hotmail.com. Η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ. Profil στο facebook: Press-gr blogspot

«Η Αττική χρειάζεται αλλαγή»

Share it:

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Κουμουτσάκος συνέχισε τις επαφές του με τους κατοίκους τις περιφέρειας και το Σαββατοκύριακο.
Περπάτησε στο εμπορικό κέντρο της Αθήνας, επισκέφθηκε τα Αναφιώτικα, την Ελευσίνα, το Πέραμα και τον Πειραιά, όπου συζήτησε με δεκάδες πολίτες για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.
Δεσμεύθηκε, όπως αναφέρει, ότι ως περιφερειάρχης θα δράσει άμεσα εξαντλώντας κάθε δυνατότητα για την επίλυσή τους, τονίζοντας ότι ήρθε η ώρα η Αττική να γυρίσει σελίδα.
Μετά τις συναντήσεις του, ο κ. Κουμουτσάκος δήλωσε:
«Η Αττική χρειάζεται αλλαγή. Χρειάζεται στρατηγική ματιά. Όλες οι περιοχές αυτές, η κάθε μια με τα προβλήματα και την ιδιαιτερότητά της, χρειάζονται φροντίδα, παρεμβάσεις και στήριξη.
Αλλά αυτά μπορούν να αποδώσουν υπό μια προϋπόθεση: να μην υποκύπτουν σε αποσπασματικές και διαχειριστικές επιμέρους εξυπηρετήσεις.
Οι ουσιαστικές παρεμβάσεις οφείλουν να υπηρετούν έναν συνολικό στρατηγικό στόχο για την Αττική. Για να γίνει η Αττική πηγή ανάπτυξης, δουλειάς και αλληλεγγύης για όλους τους πολίτες».
Πηγή: www.real.gr
Share it:
Reactions:

Σχολιάστε το άρθρο:

0 comments:

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση