GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έτοιμος ο Λαγός κόντρα στον Ατρόμητο

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το ματς στο Περιστέρι με τον Ατρόμητο. Ο Γιάννης Αναστασίου συμπεριέλαβε στην αποστ...


Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το ματς στο Περιστέρι με τον Ατρόμητο. Ο Γιάννης Αναστασίου συμπεριέλαβε στην αποστολή τον Τάσο Λαγό που είναι πλέον έτοιμος κι έχοντας ξεπεράσει τον τραυματισμό που είχε «κληρονομήσει» στο ματς Κυπέλλου με τον ΟΦΗ.
Στους «εκλεκτούς» βρίσκονται εκ νέου τα ονόματα των Νάνο, Τριανταφυλλόπουλου που είχαν πάρει… ανάσες, όπως και του Μπεργκ που εξέτισε την ποινή μιας αγωνιστικής. Απεναντίας δεν συμπεριλαμβάνεται εκ νέου ο Πέτριτς, που προφανώς δεν είναι ακόμα έτοιμος να αγωνιστεί σε ένα τόσο δύσκολο ματς. Απρόοπτο προέκυψε με τον Ντίνα που έκανε ατομικό πρόγραμμα και δεν θα παίξει αύριο.
Η αποστολή: Κοτσόλη, Καπίνο, Ταμπάκη, Κουτρουμπή, Χουχούμη, Σπυρόπουλο, Τριανταφυλλόπουλο, Ρισβάνη, Νάνο, Σίλντεφελντ, Μέντες, Αμπέιντ, Ζέκα, Λαγό, Δώνη, Πράνιτς, Μπεργκ, Καρέλη, Κλωναρίδη και Ατζαγκούν.
Πηγή: Sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση