GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Θέλουμε πίσω τον Σαβιόλα»

Ο Ολυμπιακός πήρε θέση στο θέμα του Χαβιέρ Σαβιόλα και τόνισε πως ο Αργεντινός δεν πρόκειται να πάει πουθενά, αλλά στην Ρίβερ Πλέιτ ...


Ο Ολυμπιακός πήρε θέση στο θέμα του Χαβιέρ Σαβιόλα και τόνισε πως ο Αργεντινός δεν πρόκειται να πάει πουθενά, αλλά στην Ρίβερ Πλέιτ επιμένουν πως ο επιθετικός των «ερυθρολεύκων» παραμένει στόχος τους.
Και αυτό ήρθε να το ενισχύσει ο αντιπρόεδρος του συλλόγου της Αργεντινής, Ματίας Πατάνιαν, ο οποίος σε δηλώσεις του υποστήριξε:
«Στόχος της Ρίβερ Πλέιτ είναι η πιθανότητα επιστροφής δύο παικτών-ειδώλων στην ομάδα», είπε αρχικά εννοώντας και τον Πάμπλο Αϊμάρ, ενώ παράλληλα, ξεκαθάρισε πως για την ώρα δεν υπάρχει καμία επαφή ανάμεσα στις δύο πλευρές ούτε έχει συζητηθεί κάτι σε επίσημο επίπεδο:
«Για την ώρα δεν υπάρχει τίποτα. Είναι κάτι που θα προσπαθήσουμε να υλοποιήσουμε αλλά προς το παρόν δεν υπάρχει καμία επικοινωνία ανάμεσα στις εμπλεκόμενες πλευρές».
Πηγή: Sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση