GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βαλντές: Θα κάνω τα πάντα για να μείνω για πολλά χρόνια στον Ολυμπιακό

Τη νίκη με την οποία θα δώσουν μεγάλη χαρά στον κόσμο του Ολυμπιακού θα ψάξουν οι παίκτες του Μίτσελ, όπως τόνισε ο Νέλσον Βαλντές. Ο...

Τη νίκη με την οποία θα δώσουν μεγάλη χαρά στον κόσμο του Ολυμπιακού θα ψάξουν οι παίκτες του Μίτσελ, όπως τόνισε ο Νέλσον Βαλντές.

Ο Παραγουανός επιθετικός αναφέρθηκε στην παρουσία του στους «ερυθρόλευκους» και μίλησε για το πρώτο ματς με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όπως και για τον επαναληπτικό στις 19 Μαρτίου στο «Ολντ Τράφορντ».

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο διεθνής άσος στη Real News

Για το πεπρωμένο που τον έφερε, τελικά, στον Ολυμπιακό και το αν θέλει να μείνει περισσότερο:

«Ήμουν σε επαφή μερικά χρόνια πριν με τον Ολυμπιακό. Έφτασα πολύ κοντά στο να έρθω στην ομάδα. Θα ήταν σπουδαίο να είχα έρθει νωρίτερα. Ας είναι και τώρα όμως. Είμαι εδώ. Είμαι και πάλι ευτυχισμένος που ήρθα τελικά στον Ολυμπιακό. Θα κάνω τα πάντα για να μείνω για πολλά χρόνια στον Ολυμπιακό».

Για το 2-0 επί της Μάντσεστερ:

«Είναι τρελό αυτό που συνέβη. Στο ποδόσφαιρο όλα είναι πιθανά. Έχουμε πολύ καλή ομάδα. Κάναμε το τέλειο παιχνίδι. Κάναμε ένα βήμα για να πραγματοποιηθεί το όνειρο. Θέλουμε ένα ακόμα τέλειο παιχνίδι. Ξέρουμε πως θα είναι δύσκολα στην Αγγλία. Ο ρυθμός εκεί είναι διαφορετικός. Το σημαντικό ήταν ότι κρατήσαμε το μηδέν στην άμυνά μας απέναντι σε μια ομάδα όπως η Μάντσεστερ».

Για τη ρεβάνς του «Όλντ Τράφορντ»:

«Ελπίζω να είμαι τυχερός να βάλω ένα γκολ στο γήπεδό τους και μετά να θέλουν τέσσερα για να προκριθούν. έχουμε την ομάδα να τα καταφέρουμε και να κάνουμε το όνειρο πραγματικότητα. Όλος ο κόσμος δεν πιστεύει αυτό που κάναμε στο πρώτο ματς με την Μάντσεστερ. Κάναμε μία έκπληξη στο γήπεδό μας, θέλουμε να κάνουμε μία ακόμα εκεί και να προκριθούμε».

Για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό:

«Ήταν δύσκολο να το βλέπω από τον πάγκο στην αρχή (σ.σ.: με την Μάντσεστερ). Ήθελα να μπω μέσα να βοηθήσω. Μέχρι τώρα δεν είμαι και τόσο τυχερός με τους τραυματισμούς μου. Τώρα όμως είμαι σε καλή φυσική κατάσταση, έχω δουλέψει αρκετά. Και ελπίζω με τον Παναθηναϊκό να παίξω για να βοηθήσω την ομάδα. Θέλω να κάνω ένα καλό παιχνίδι κόντρα στον Παναθηναϊκό και να κερδίσουμε για να ικανοποιήσουμε τον κόσμο μας ξανά».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση