GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Με χιόνια ξεκινά η εβδομάδα!

Και φέτος, ο Μάρτης αποδεικνύεται πιο «χειμωνιάτικος» από τον Φεβρουάριο καθώς για τη Δευτέρα, το κύριο χαρακτηριστικό του καιρού σε...


Και φέτος, ο Μάρτης αποδεικνύεται πιο «χειμωνιάτικος» από τον Φεβρουάριο καθώς για τη Δευτέρα, το κύριο χαρακτηριστικό του καιρού σε όλη τη χώρα θα είναι το χιονόνερο, σύμφωνα με την πρόγνωση της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας. Στα ορεινά μάλιστα, κεντρικά και βόρεια ημιορεινά, αλλά και σε περιοχές με χαμηλό υψόμετρο στα βορειοανατολικά αναμένεται να χιονίσει.
Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι, ρίχνοντας της θερμοκρασία σε χαμηλά για την εποχή επίπεδα.
Ίδιος καιρός αναμένεται και για την Τρίτη, με χιονόνερο και χιόνι, αλλά γρήγορα προβλέπεται βελτίωση.
Αναλυτική πρόγνωση για τη Δευτέρα 10 Μαρτίου:
Αττική
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με τοπικές βροχές και χιόνια στην Πάρνηθα (πάνω από τα 800 μέτρα). Άνεμοι βόρειοι – βορειοανατολικοί έως 7 μποφόρ, θερμοκρασία από 7 έως 11 βαθμούς Κελσίου.
Μακεδονία-Θράκη
Νεφώσεις με βροχή και χιονόνερο. Χιόνια στα ορεινά και σε περιοχές της Ανατολικής Μακεδονίας με υψόμετρο πάνω από 500 μέτρα, πιθανώς και σε πεδινές περιοχές της Θράκης. Θερμοκρασία έως 10 βαθμούς Κελσίου.
Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, Δυτική Ελλάδα
Λίγες νεφώσεις, παροδικά αυξημένες, με τοπικές βροχές μετά το μεσημέρι και χιόνια στα ορεινά. Θερμοκρασία έως 15 βαθμούς, 3-4 χαμηλότερη στην Ήπειρο.
Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Ανατολική Πελοπόννησος
Νεφώσεις με τοπικές βροχές ή χιονόνερο. Χιόνια στα ορεινά και τα ημιορεινά βορειότερων περιοχών. άνεμοι έως 7 μποφόρ, θερμοκρασία από 4 έως 12 βαθμούς Κελσίου.
Κυκλάδες – Κρήτη – Δωδεκάνησα
Νεφώσεις με βροχές και λίγα χιόνια στα ορεινά. Στα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου αναμένονται χιόνια σε πολλές περιοχές. Άνεμοι βόρειοι έως 7 μποφόρ. Θερμοκρασία έως 13 βαθμούς Κελσίου.
Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση