GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Με… άγριες διαθέσεις περιμένει τον Ολυμπιακό ο Μόγες

Η Μαν. Γιουνάιτεντ παίζει… μια χρονιά. Ο ίδιος πιθανώς να παίζει το κεφάλι του. Σε κάθε περίπτωση, ο Ντέιβιντ Μόγες θέλει να παίξει ...


Η Μαν. Γιουνάιτεντ παίζει… μια χρονιά. Ο ίδιος πιθανώς να παίζει το κεφάλι του. Σε κάθε περίπτωση, ο Ντέιβιντ Μόγες θέλει να παίξει φουλ επιθετικά, αλλά με προσοχή και στα μετόπισθεν, στον επαναληπτικό της Τετάρτης με τον Ολυμπιακό για τους «16» του Champions League.
«Οι παίκτες μου μπορούν να αντιστρέψουν το κλίμα. Θέλουμε απεγνωσμένα να φτιάξουμε τα πράγματα και να παίξουμε καλύτερα για να δώσουμε στους φιλάθλους μας έναν λόγο να φωνάζουν. Το έκαναν κι απέναντι στη Λίβερπουλ παρότι δεν τους δώσαμε τίποτα στο γήπεδο», δήλωσε ο Σκωτσέζος τεχνικός.
«Στον πρώτο αγώνα ο κόσμος του Ολυμπιακού έπαιξε το δικό του ρόλο κι ελπίζουμε κάτι αντίστοιχο να κάνουν τώρα και οι δικοί μας φίλαθλοι. Πρέπει να τους πιάσουμε από το λαιμό και να πάμε για τη νίκη.
Δεν θα μπούμε με ενθουσιασμό, αλλά σίγουρα θα ξεκινήσουμε τον αγώνα με στόχο να ανατρέψουμε το μειονέκτημα του πρώτου αγώνα όσο πιο γρήγορα μπορούμε. Δεν θα πρέπει να είμαστε επιπόλαιοι, γιατί μπορεί να βρεθούμε σε ακόμη πιο δύσκολη θέση, αλλά πρέπει να πιέσουμε αν θέλουμε να κρατηθούμε στο Champions League», πρόσθεσε.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση