GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ετοιμάζει αλλαγές ο Μίτσελ

Ομάδα που κερδίζει, δεν αλλάζει. Πόσω μάλλον όταν αυτή προέρχεται από μία ιστορική νίκη (2-0), όπως ήταν αυτή του  Ολυμπιακού επί τ...


Ομάδα που κερδίζει, δεν αλλάζει.
Πόσω μάλλον όταν αυτή προέρχεται από μία ιστορική νίκη (2-0), όπως ήταν αυτή του  Ολυμπιακού επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τη φάση των «16» του Champions League.

Ωστόσο, ο Μίτσελ μάς έχει συνηθίσει να κάνει κάποιες αλλαγές στους αγώνες του πρωταθλήματος με την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση και το αντίθετο.

Όσον αφορά το κυριακάτικο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο Καραϊσκάκη, ο Ισπανός δεν δείχνει διατεθειμένος να αλλάξει πολλά πράγματα στο αρχικό σχήμα των Πειραιωτών για να αντιμετωπίσει τον «αιώνιο» αντίπαλο.

Μία πιθανή αλλαγή είναι ο Νταβίντ Φουστέρ να παίξει στη θέση του Ερνάν Πέρες, ο οποίος αγωνίστηκε σε μεγάλο διάστημα του σημαντικού ματς με τους «κόκκινους διαβόλους».

Επίσης, είναι πιθανό ο Αβραάμ Παπαδόπουλος να παίξει στα μετόπισθεν, με τον 51χρονο προπονητή να υπολογίζει ότι το ελληνικό στοιχείο θα κρίνει πολλά στο ντέρμπι.

Αν παίξει ο διεθνής στόπερ, θα πάρει τη θέση του Ιβάν Μαρκάνο. Από εκεί και πέρα, ο Μίτσελ φέρεται να σκέφτεται να βάλει τον Σάμαρη – στη θέση του Εντινγκά - δίπλα στον Μανιάτη, αν και ο Αφρικανός δείχνει να έχει πάρει τα πάνω του και βοηθάει στην καλή αμυντική λειτουργία της ομάδας.

Τα αγωνιστικά προβλήματα των «ερυθρόλευκων» είναι γνωστά. Εκτός σίγουρα είναι ο Σαβιόλα και ο Σιόβας, ενώ ο Μιγκέλ Τόρες δύσκολα θα είναι στην αποστολή (παρότι γυμνάζεται κανονικά με την ομάδα).

Από την πλευρά του, ο Βαλντές αναμένεται να είναι στον πάγκο και να χρησιμοποιηθεί κατά τη διάρκεια του αγώνα.

1 σχόλιο

  1. Γελάει ο κόσμος με τα στημένα γκάλοπ των διαπλεκομένων, τα στημένα υβριδικά ποταμίσια κόμματα του παλαιοκομματικού συστήματος, με τους διπλούς- τριπλούς υποψηφίους ( έναν επίσημο, ένα ψευτοανεξάρτητο )των κομμάτων της συμφοράς ΝΔ-ΕΛΙΑΠΑΣΟΚ, τη προσπάθεια να φεσώσουν στους Έλληνες ξανά δημάρχους, περιφερειάρχες και ευρωβουλευτές ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΑ του σάπιου κατεστημένου και των πολιτικών τζακιών που μας χρεοκόπησαν.

    Μας δουλεύουν ψιλό γαζί. ΜΑΥΡΟ στη κάλπη, σε κάθε κάλπη, στη ΝΔ, ΕΛΙΑ-ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ,ΛΑΟΣ και ΠΟΤΑΜΙ ( διαπλεκόμενο ). Μόνο έτσι θα λυτρωθούμε τον Μάιο. Είναι η τελευταία μας ευκαιρία να γκρεμίσουμε τα σάπια πολιτικά τζάκια και τους παρατρεχάμενους και τα κομματόσκυλα. Καμία ψήφος σε υποψηφίους που προέρχονται από ΝΔ, ΕΛΙΑΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ, ΛΑΟΣ και ποτάμι... Θα σας πάρει το λαϊκό ποτάμι οργής, καρεκλοκένταυροι της εξουσίας !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση