GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αρης: Εγκατέλειψαν τα Σεπόλια...

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων Άρης Σπηλιωτόπουλος, μετά την περιοδεία του στην πλατεία Αγίου Μελετίου στα Σεπόλια, έκανε την ακόλουθ...


Ο υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων Άρης Σπηλιωτόπουλος, μετά την περιοδεία του στην πλατεία Αγίου Μελετίου στα Σεπόλια, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Στην πλατεία του Αγίου Μελετίου, φαίνεται η σύγκρουση ενός συντηρητικού δημαρχείου με την επιβίωση μιας ολόκληρης πόλης.
Διότι όταν βγάζεις χρήματα σε βάρος των υπηρεσιών του Δήμου και υπερηφανεύεσαι για αυτό, το μόνο που καταφέρνεις είναι να διώχνεις τον κόσμο της πλατείας της πόλης σου. Όπως από αυτήν εδώ την πλατεία που είναι εγκαταλελειμμένη.
Σε κάθε σκοτεινή γωνιά της – γιατί φώτα δεν υπάρχουν- παραμονεύει η εγκληματικότητα, ενώ είναι παντού διάχυτη η βρωμιά, η εγκατάλειψη και η αδιαφορία.
Τα χρήματα στα ταμεία του Δήμου, πρέπει να προέρχονται από χρηστή διοίκηση και όχι από τις κακές υπηρεσίες προς τους πολίτες».
Πηγή: www.real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση