GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Κομβικό το ματς με τον Παναθηναϊκό»

Τη συγκέντρωση που πρέπει να δείξει ο Απόλλωνας Σμύρνης προκειμένου να πάρει κάτι θετικό απ’ τον Παναθηναϊκό σχολίασε ο Αντώνης Πετρ...


Τη συγκέντρωση που πρέπει να δείξει ο Απόλλωνας Σμύρνης προκειμένου να πάρει κάτι θετικό απ’ τον Παναθηναϊκό σχολίασε ο Αντώνης Πετρόπουλος.
Ο επιθετικός της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» αναφέρθηκε στις ιδιαιτερότητες του ματς, μιλώντας με τα καλύτερα λόγια για την παρουσία του Γιάννη Αναστασίου στην τεχνική ηγεσία των «πρασίνων».
Αναλυτικά όσα είπε:
Για την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό: «Είναι ένα κομβικό σημείο και ο Παναθηναϊκός τελευταία δείχνει καλό πρόσωπο. Εμείς θα προσπαθήσουμε να είμαστε καλά οργανωμένοι και να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα γνωρίζοντας ότι είναι φυσικά δύσκολο».
Για το τι πρέπει να προσέξει η ομάδα του: «Ο Παναθηναϊκός έχει πολύ καλούς παίκτες, ειδικά οι επιθετικοί του, σκοράρουν αρκετά. Εμείς πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να σκοράρουμε εάν μας δοθεί η ευκαιρία».
Για τον Γιάννη Αναστασίου: «Ήμασταν συνεργάτες και ήμουν σίγουρος για την επιτυχία του στον Παναθηναϊκό. Ξέρει την ψυχολογία του παίκτη και έχει πολλά να δώσει. Έχει δείξει κάποια στοιχεία αλλά έχει να προσφέρει πολλά ακόμα στον Παναθηναϊκό».
Για το αν μπορεί να πάρει κάτι θετικό ο Απόλλων: «Όλα τα ματς προσπαθούμε να τα χτυπήσουμε. Είναι ένα σημαντικό ματς, πρέπει να κάνουμε κάποιες νίκες και θα το παλέψουμε μέχρι το τέλος».
Πηγή: Sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση