GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πάτρα: Στα ίχνη κυκλώματος διακίνησης λαθραίων τσιγάρων η ΕΛΑΣ

Στα ίχνη κυκλώματος που διακινεί ποσότητες λαθραίων τσιγάρων στην Πάτρα και άλλες περιοχές της Δυτικής Ελλάδας, εκτιμούν ότι βρίσκον...


Στα ίχνη κυκλώματος που διακινεί ποσότητες λαθραίων τσιγάρων στην Πάτρα και άλλες περιοχές της Δυτικής Ελλάδας, εκτιμούν ότι βρίσκονται αστυνομικοί της Ασφάλειας Πατρών, μετά την σύλληψη ενός 35χρονου Πακιστανού, στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν 5.271 πακέτα λαθραίων τσιγάρων.
Ο 35χρονος αλλοδαπός εντοπίστηκε κατά τη διάρκεια ελέγχων από αστυνομικούς. Όταν, όμως, είδε τους άνδρες της ασφάλειας Πατρών να τον πλησιάζουν, αρχικά τράπηκε σε φυγή μαζί με έναν συνεργό του, ο οποίος και αναζητείται.
Λίγη ώρα αργότερα οι αστυνομικοί τον εντόπισαν εκ νέου και του πέρασαν χειροπέδες. Ακολούθησε έρευνα στο αυτοκίνητο του η οποία αποκάλυψε 4.470 πακέτα λαθραίων τσιγάρων ενώ άλλα 801 πακέτα εντοπίστηκαν στο σπίτι του.
Οι αστυνομικοί, συνεχίζουν τις έρευνες για να εντοπίσουν τον συνεργό του 35χρονου, όπως και τα άτομα από τα οποία προμηθεύονταν τα λαθραία τσιγάρα, προκειμένου να τα πουλήσουν σε διάφορες περιοχές της Δυτικής Ελλάδας.
Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση