GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εισβολή «κυνηγών» μετάλλων σε εργοστάσιο στη Μαγνησία

Μόνο για… ντοματοπολτό δεν έψαχναν οι δυο Έλληνες που εισέβαλαν σε ένα εργοστάσιο επεξεργασίας ντομάτας στην ευρύτερη περιοχή του Αλ...


Μόνο για… ντοματοπολτό δεν έψαχναν οι δυο Έλληνες που εισέβαλαν σε ένα εργοστάσιο επεξεργασίας ντομάτας στην ευρύτερη περιοχή του Αλμυρού Μαγνησίας. Στόχος τους ήταν τα μέταλλα και φρόντισαν να αφήσουν τη μονάδα χωρίς τον διάδρομο κονσερβοποίησης.
Όμως, οι δράστες ηλικίας 40 και 37 χρόνων δεν στάθηκαν τυχεροί… Αστυνομικοί του τοπικού τμήματος έφτασαν εγκαίρως για να τους τσακώσουν τη στιγμή που είχαν φορτώσει εννέα τμήματα αλουμινίου μήκους πέντε μέτρων το καθένα στο Ι.Χ. φορτηγό του 40χρονου και τους συνέλαβαν.
Τα κλοπιμαία αποδόθηκαν στο εργοστάσιο, ενώ το φορτηγό κατασχέθηκε ως μέσο τέλεσης της κλοπής και οι δράστες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου.
*** Στο εγκαταλελειμμένο καπνεργοστάσιο του Δήμου Ελασσόνας συνελήφθησαν επ’ αυτοφώρω δυο Έλληνες «κυνηγοί» μετάλλων ηλικίας 48 και 53 χρόνων, τη στιγμή που ξήλωναν τα ανοξείδωτα τμήματα του εξαερισμού και ένα μετασχηματιστή ρεύματος! Στην κατοχή τους κατασχέθηκαν σιδερένιοι λοστοί, ένας κάβουρας, κατσαβίδια, ένας κόφτης, κλειδιά και δύο κινητά και παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας. Ένας ακόμη συνεργός τους αγνώστων στοιχείων αναζητείται.
Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση