GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Πικρή" η πλαστή ενημερότητα για γνωστό ζαχαροπλάστη

Πήγε για ... μαλλί και βγήκε κουρεμένος γνωστός ζαχαροπλάστης του Ηρακλείου. Στην προσπάθειά του να ενταχθεί σε επιδοτούμενο πρόγραμ...


Πήγε για ... μαλλί και βγήκε κουρεμένος γνωστός ζαχαροπλάστης του Ηρακλείου. Στην προσπάθειά του να ενταχθεί σε επιδοτούμενο πρόγραμμα του ΟΑΕΔ νόθευσε τις ασφαλιστικές ενημερότητες της επιχείρησής του, ώστε να μην του γίνει καμία παρακράτηση από το ποσό που θα ελάμβανε.

Ο συγκεκριμένος επιχειρηματίας, ωστόσο, όφειλε 168.000 ευρώ προς το ΙΚΑ, σύμφωνα με τις πραγματικές ασφαλιστικές ενημερότητες που προσκομίστηκαν από το Ίδρυμα.

Στη σημερινή εκδίκαση της υπόθεσης στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Ηρακλείου, όπου κάθισε στο "σκαμνί" με την κατηγορία της πλαστογραφίας μετά χρήσης.
Όταν έφτασε η ώρα της εκταμίευσης, τράπεζα και ΙΚΑ, μπλόκαραν την ανάληψη και έτσι η υπόθεση έφτασε σήμερα στα Δικαστήρια. Το Δικαστήριο έκρινε ένοχο το ζαχαροπλάστη και τον καταδίκασε στην ελάχιστη μη εφέσιμη ποινή της 6μηνης φυλάκισης με τριετή αναστολη.
cretalive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση