GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στον Λευκό Οίκο ο Γιατσένιουκ

«Θα σταθούμε στο πλευρό της Ουκρανίας» στις προσπάθειές της να διατηρήσει την εδαφική της ακεραιότητα και κυριαρχία δήλωσε ο Αμερικα...


«Θα σταθούμε στο πλευρό της Ουκρανίας» στις προσπάθειές της να διατηρήσει την εδαφική της ακεραιότητα και κυριαρχία δήλωσε ο Αμερικανός πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα μετά τη συνάντηση με τον πρωθυπουργό της Ουκρανίας Αρσένι Γιατσένιουκ στο Λευκό Οίκο.
Επιπλέον, ο Ομπάμα υπογράμμισε ότι το μήνυμα προς τη Ρωσία είναι το εξής: Η Δύση θα αναγκαστεί να επιβάλλει κυρώσεις στη Μόσχα εάν δεν αλλάξει πορεία, ενώ έσπευσε να τονίσει ότι η ρωσική στρατιωτική επέμβαση στην Κριμαία παραβιάζει το διεθνές δίκαιο.
Ο Αρσένι Γιατσένιουκ από την πλευρά του είπε ότι «δεν θα παραδοθούμε ποτέ» στη Ρωσία και εξέφρασε την ετοιμότητα του Κιέβου για συνομιλίες με τη Μόσχα.
Ο πρωθυπουργός της Ουκρανίας έφθασε απόψε στο Λευκό Οίκο για συνομιλίες με τον Αμερικανό πρόεδρο Μπαράκ Ομπάμα με ένα αυτοκίνητο το οποίο κοσμούσαν η αμερικανική και η ουκρανική σημαία, πριν εισέλθει στο Οβάλ Γραφείο.
Πηγή: www.real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση