GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έτοιμος για όλα ο Παναθηναϊκός

Αποφασισμένος να επιστρέψει στην Αθήνα με το διπλό είναι ο Παναθηναϊκός. Η αποστολή των «πράσινων» ταξίδεψε για Τουρκία και μάλιστα ...


Αποφασισμένος να επιστρέψει στην Αθήνα με το διπλό είναι ο Παναθηναϊκός. Η αποστολή των «πράσινων» ταξίδεψε για Τουρκία και μάλιστα ολοκλήρωσε την προετοιμασία της με προπόνηση στο «Αμπντί Ιπεκτσί», ενόψει της αναμέτρησης κόντρα στην Αναντολού Εφές.
Ο Φραγκίσκος Αλβέρτης, που θα κάνει ντεμπούτο ως κόουτς του τριφυλλιού, έχει… διαβάσει καλά την ομάδα των Αγγέλου και Βασιλειάδη, έχει δείξει τα υπέρ και τα κατά του αντιπάλου και περιμένει να δει αντίδραση, προκειμένου ο «εξάστερος» να επιστρέψει στις επιτυχίες που θα τον διατηρήσει σε τροχιά πρόκρισης αλλά και διεκδίκησης της δεύτερης θέσης.
Απουσίες είναι δύο και δεδομένες. Ραμέλ Κάρι και Τζέιμς Γκιστ έμειναν Ελλάδα, καθώς αμφότεροι είναι τραυματίες και δεν ήταν σε θέση να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους. Ωστόσο, ελπίζουν εξ’ αποστάσεως να γευτούν την χαρά απ’ τους συμπαίκτες τους.
Πηγή: Sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση